Matmro Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Opublikowano 15 Kwietnia 2016 (edytowane) Właściwie to screenshot większość opisuje, okienko wyskakuje bez przerwy zaraz po drugim, nie zależnie czy wciskam tak lub nie i nie zależnie od ustawień lokalizacji w telefonie. Dodam że inne aplikacji jak tinder, choćby badoo działają bezproblemowo, nie mówiąc już o innych apkach używających informacji o lokalizacji, wszystkie działają bez zarzutu, wszystkie oprócz tindera Edytowane 15 Kwietnia 2016 przez Matmro
daninho Opublikowano 24 Czerwca 2016 Opublikowano 24 Czerwca 2016 Właśnie mam to samo, GPS ustawiony na full, profile baterii też. Jednak tinder nie działa. Znalazł ktoś sposób na to?
cort06 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Słuchajcie a ja mam taki problem. GPS ustawiony na tryb tlyko urządzenie. Włączam google maps i klikam na ikonke lokalizacji (bez włączonej nawigacji) chce, żeby mi pokazał aktualną pozycję. Nic się nie dzieje, ikonka GPS na górze się nie odpala. Nie szuka lokalizacji, ktoś wie dlaczego? Dzieje sie pdobnie na trybie GPS + WiFi. Pokazuje pozycje dopiero jak odpale nawigacje w konkretne miejsce....
daninho Opublikowano 28 Czerwca 2016 Opublikowano 28 Czerwca 2016 (edytowane) On 15.04.2016 at 3:01 AM, Matmro said: Właściwie to screenshot większość opisuje, okienko wyskakuje bez przerwy zaraz po drugim, nie zależnie czy wciskam tak lub nie i nie zależnie od ustawień lokalizacji w telefonie. Dodam że inne aplikacji jak tinder, choćby badoo działają bezproblemowo, nie mówiąc już o innych apkach używających informacji o lokalizacji, wszystkie działają bez zarzutu, wszystkie oprócz tindera Rozwiązałem problem: dałem ROMa Eu, bo ten co miałem zainstalowany fabrycznie, to był jakiś strasznie badziewny. Także instalujcie roma na wersje z zablokowanym bootloaderem, i powinno być ok. Edytowane 28 Czerwca 2016 przez daninho
Rekomendowane odpowiedzi