Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Właściwie to screenshot większość opisuje, okienko wyskakuje bez przerwy zaraz po drugim, nie zależnie czy wciskam tak lub nie i nie zależnie od ustawień lokalizacji w telefonie. Dodam że inne aplikacji jak tinder, choćby badoo działają bezproblemowo, nie mówiąc już o innych apkach używających informacji o lokalizacji, wszystkie działają bez zarzutu, wszystkie oprócz tindera

Screenshot_2016-04-15-02-41-10.png

Edytowane przez Matmro
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Słuchajcie a ja mam taki problem. GPS ustawiony na tryb tlyko urządzenie. Włączam google maps i klikam na ikonke lokalizacji (bez włączonej nawigacji) chce, żeby mi pokazał aktualną pozycję. Nic się nie dzieje, ikonka GPS na górze się nie odpala. Nie szuka lokalizacji, ktoś wie dlaczego? Dzieje sie pdobnie na trybie GPS + WiFi. Pokazuje pozycje dopiero jak odpale nawigacje w konkretne miejsce....

Opublikowano (edytowane)
On 15.04.2016 at 3:01 AM, Matmro said:

Właściwie to screenshot większość opisuje, okienko wyskakuje bez przerwy zaraz po drugim, nie zależnie czy wciskam tak lub nie i nie zależnie od ustawień lokalizacji w telefonie. Dodam że inne aplikacji jak tinder, choćby badoo działają bezproblemowo, nie mówiąc już o innych apkach używających informacji o lokalizacji, wszystkie działają bez zarzutu, wszystkie oprócz tindera

Screenshot_2016-04-15-02-41-10.png

Rozwiązałem problem: dałem ROMa Eu, bo ten co miałem zainstalowany fabrycznie, to był jakiś strasznie badziewny. Także instalujcie roma na wersje z zablokowanym bootloaderem, i powinno być ok.

Edytowane przez daninho
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...