cenciak Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Witam was serdecznie, Przeczytałem w sprawach systemowych całe forum i dalej stoję w miejscu. Szukam sposobu na odblokowanie bootloadera. Korzystam z poradnika na xiaomi.eu:http://xiaomi.eu/community/threads/ultimate-guide-how-to-unlock-bootloader-root-and-flash-recovery-on-redmi-note-3.29213/ Wiem że potrzebuję romu dev ale za każdym razem podczas próby instalacji przez updater w telefonie wyskakuje od razu problem z weryfikacją. Wcześniej próbowałem zainstalować jakiegoś officiala i też brak możliwości... Aktualnie mam wgrany śmieciowy soft z językiem pół-polskim o oznaczeniu 77... Co radzicie zrobić w tej sytuacji? PS. wczoraj na RN3Pro kumpla z softem Ch/Eng też nawet globala nie da się wgrać. Pozdrawiam serdecznie i czekam na jakieś pomoce
situ Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Zainstaluj rom od JDStara dla zablokowanego bootloadera najlepiej wersje 6.3.11. ja na tej odblokowałem.
cenciak Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Pytanko gdzie znajdę poradnik jak od a do z zrobić to poprawnie SP flashbootem?
Tajniak Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Flashtoolem, na forum. Na pewno znajdziesz
situ Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Każdemu nowemu użytkownikowi trzeba pisać instrukcje ,zero jakieś własnej inwencji . Wystarczy trochę poczytać ,poszukać w google i na you tube. Coś nie idzie ,wtedy pytam się na forum i proszę o pomoc.
Nezumi Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi