Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Proszę o pomoc .Próbowałem zaktulizowac telefon do najnowszego andorida . Zawsze to robilem przez zainstaluj zip. W telefonie pojawila sie instalacja 1 z 1 zip i tak z 3 godziny sie aktualizowalo az telefon sie rozładował. Teraz wchodzi mi w tryb TRPW. I tyle nic wiecej.Staje na miui .W tym cały trybie pisze ze nie mam systemu.Pomozcie lopatologicznie co zrobic.

Opublikowano

Wejdź do tego twrp (wyłącz mi3 włącz trzymając vol+) wykonaj Wipe data i i wrzuć rom od nowa. Chwila jeśli miałeś 4.4. To musisz połączyć partycje system jak to zrobić masz tu

najpierw wrzuć ostatnia wersję na 4.4

Miałeś tą instalację instalacji w dziale download...

Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka

• Like 1
Opublikowano

Dzięki spanikowalem. Miałem któraś z 6.0.1 i chciałem zaktualizować do 6.4.

Nie wiem czemu ta aktualizacja trwała tak długo ze az telefon sie rozladowal

Wszedłem TWRP i chciałem z tego zainstalować. Znowu instalowalo się i instalowalo....

W końcu zwatpilem i podłączyłem do kompa i próbowałem przez miui pc suite. Na 50 procent flashowania stanęło i tak z godzinę nic się nie ruszalo. Odłączylem spróbowalem jeszcze raz to wyszło ze nie błąd

Spróbowalem jeszcze raz tym razem z wersją 6.3 (ściągalem w tamtym tygodniu) i.... działa.

Chyba na dłuższy czas daruje sobie aktualizacje. Od 9 sie męczyłem

Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka

A swoją drogą to normalne ze jak chce zaktualizować to pojawia się napis Instal 1 do 1 zip i tak to długo trwa?

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...