krycho Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 (edytowane) Hej, koledzy Przenioslem numer z orange do virgin, ale moge tylko wykonywac polaczenia alarmowe Karta orange nie dziala, Karta virgin tez, Na obu slotach. Na stronie virgin stoi, ze do aktywacji karty potrzeba zadzwonic Na jakis numer, a nie moge trgo zrobic CO teraz? Ps. W aplkkacji virgin nie dalo sie dodac numeru do konta, teraz juz sie da, ale nie przychodzi SMS aktywacyjny No i zmienilem jezyk Na angielski zeby zarejestrowac karte, SMS nie przychodzi. Pomozcie, prosze. Przepraszam za brak polskich znakow. Edit: Na innym telefonie tak samo Edytowane 5 Kwietnia 2016 przez krycho
Winiu89 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Idź do operatora Wysłane z mojego Mi-4c
Antek Szprycha Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Po co 2 tematy o tym samym? Wysłane z mojego Redmi Note 2
d3tr0 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi