Kavenon Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Wersja MIUI: 6.3.24 Posiadany smartfon: Mi4 Jakim użytkownikiem jesteś? zaawansowany Opis znalezionego błęduPo aktualizacji z androida 4.4 do 6.0 po pewnym czasie używania telefonu niektóre aplikacje (snachat, 9gag, wszystkie poza Google Chrome) wyświetlają komunikat o braku połączenia (wifi). Dodatkowo po pewnym czasie nie da się włączyć internetu lte, ikona w powiadomienia jest zaznaczona, niestety połączenie się nie tworzy. Sprawdzilem w monitoringu danych, czy mam założona jakąś blokadę. Dla wszystkich aplikacji jest wszystko zezwolone. W rozwiązaniu problemu pomaga tylko restart.
wojtasemaj Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Ktoś podał rozwiązanie (niestety nie pamiętam kto ) - wyłączyć inteligentne oszczędzanie baterii
Kavenon Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Dzięki za super szybką odpowiedź. Sprawdzę czy pomoże.
pegaz9 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Czy powyższe rozwiązanie pomogło bo mam ten sam przypadek?
Kavenon Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Tak, najpierw wyłączyłem oszczędzanie baterii dla poszczególnych aplikacji, ale później zainstalowałem nowe w których był ten sam problem, dlatego wyłączyłem oszczędzanie baterii całkowicie.
Nezumi Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Opublikowano 5 Kwietnia 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi