Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa przedmiotu: Xiaomi Redmi 2 Prime

Opis: Na sprzedaż Xiaomi Redmi 2 Prime, telefon zakupiony w czerwcu 2015 w XFS, na gwarancji, stan telefonu idealny, na telefonie założone hartowane szkło ochronne firmy Mocolo. Telefon zaktualizowany do najnowszej wersji systemu miuipolska opartej na adroidzie 4.4 Nie instalowałem tej wersji 5.1, bo były tam jakieś błędy i nie bawiłem się tym. Sprzedaje ponieważ kupiłem nowy telefon.

Specyfikacja: Xiaomi Redmi 2 Prime pracuje pod kontrolą MIUI V7 powstałego w oparciu o Androida 4.4 KitKat, a jego płynność gwarantuje 64-bitowa (ARM Cortex-A53), 4-rdzeniowa jednostka Qualcomm Snapdragon 410, o częstotliwości taktowania 1.2 GHz, z układem graficznym Adreno 306, oraz 2GB pamięci RAM. Na dane zarezerwowane zostało wspomniane 16 GB pamięci wewnętrznej, które rozszerzyć można poprzez czytnik microSD obsługujący karty o pojemności do 32GB. Obraz prezentowany jest na 4.7-calowym wyświetlaczu IPS w rozdzielczości 1280 x 720 pikseli – 312 pikseli na cal. Pozostała specyfikacja Xiaomi Redmi 2 Prime obejmuje 8-megapikselowy aparat Omnivision z otworem względnym F/2.2, któremu towarzyszy dioda doświetlająca LED, kamerę dedykowaną wideo połączeniom 2Mpx, podwójny slot kart microSIM (dual standby), modem LTE Kategorii czwartej (2G: GSM 900/1800/1900MHz, 3G: WCDMA 850/1900/2100MHz , 4G: FDD-LTE 1800/2600MHz) – do 150 Mbps przy pobieraniu, Bluetooth 4.0 LE, odbiornik GPS z A-GPS i rosyjskim GLONASS, moduł sieci bezprzewodowej oraz akumulator o pojemności 2200 mAh. Smartfon przy wymiarach 134 x 67.2 x 9.4 milimetra, waży 133 g. 67,2×9,4 mm.

Cena: 530

Aukcja allegro/olx: http://olx.pl/oferta/telefon-xiaomi-redmi-2-prime-16-gb-rom-2-gb-ram-CID99-IDeJJqJ.html

Kontakt: PW

Zdjęcia: 

1.jpg

3.jpg

4.jpg

Opublikowano

Każdy ma prawo kupić gdzie chce, nikogo nie zmuszam ;) telefon w stanie idealnym, dostępny od ręki z hartowanym szkłem, na XFS może i jest w cenie około 550 ale to zależy od kursu Euro, a dodatkowo model jest "on the way" czyli standardowo oczekiwanie 2-3 tygodnie. Ja na Meizu swego czasu czekałem prawie miesiąc.

P.S Zerknij na allegro, ceny podobne za używkę, a nawet wyższe 

Opublikowano

Owszem wyższe i dlatego nic nie schodzi :)

Ja tylko się dość zdziwiłem i wyraziłem swoje zdanie - nie miało na celu Ciebie urazić. Jeśli tak się stało to przepraszam :)

Opublikowano

Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...