Pyrosh Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Wersja MIUI: 5.7.31 Beta (kompilacja z miuipro.ru) Posiadany smartfon: Jiayu G5S Jakim użytkownikiem jesteś? zaawansowany Opis znalezionego błęduTak wiem - oficjalnie nie wspierana słuchawka oraz kompilacja nie będąca z MIUI Polska ale może komuś się coś nasunie - ewentualnie temat do przesunięcia. Kilka dni temu podczas normalnego korzystania z telefonu, jako tapeta ustawił mi się screenshot z ustawieniami hotspota. Rzecz jasna nie robiłem takiego zrzutu ekranu i zdecydowanie nie chciałbym sobie ustawiać tego jako tapetę Zrzuty z dwóch pulpitów w załączeniu. Co ciekawe zapisany obraz był z momentu, gdy odgwiazdkowane było hasło (na zdjęciach wycięte przeze mnie). Słyszałem o podobnych praktykach ale nigdy nie spotkałem się z dowodem na to. Ten błąd w matrixie zdecydowanie wskazuje na szpiegowanie - pytanie tylko czy to sprawka sprzętowa czy programowa? Logcatfoto
Addamas Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Rom od Ruskich... To nie do nas pretensje. Xiaomi nie szpieguje. Już dawno byłoby to wykryte. Jedyne zastrzeżenie miałem do apki Analytics ale ona nas nie dotyczy, chyba że zmienimy na angielski.. Xiaomi Mi2S with sMIUI
Pyrosh Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Do nikogo nie mam pretensji - zwracam tylko uwagę na zauważony fakt. A że tylko Ruscy przeportowują w miarę na bieżąco ten soft na moją słuchawkę - nie mam wyjścia.
Rekomendowane odpowiedzi