Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie sprawa jest banalna ale nie mogę odtwarzać plików MP3. Ściągam plik MP3. Zapisany jest w katalogu download. Otwieram go menadżerem plików i wybieram aplikację muzyka. Dostaję komunikat "nieobsługiwany format" czy jakoś podobnie :( Sama aplikacja muzyka nie widzi żadnych plików muzycznych na telefonie :(

Po instalacji dodatkowej apki do  MP3 (próbowałem 3 różnych) nie można otworzyć plików.

Czy MP3 muszą być zapisane w konkretnym miejscu? Próbowałem kopiować do katalogu muzyka ale niewiele to zmienia. Co robię nie tak?

Opublikowano

Sprawdź dokładnie czy format pliku, który ściągnąłeś to mp3, miałem podobny problem i okazało się że ściągnięty plik miał rozszerzenie html

Opublikowano

Teraz nie mam dostępu do RN3 ale dzięki za sugestię. Wrzucę może jakieś MP3 kablem i wtedy jeszcze sprawdzę.

Opublikowano

Rzeczywiście pliki miały rozszerzenie mp3 ale to nie były mp3 :) No ale teraz wrzuciłem kablem 2 przykładowe pliki i 1 jest widoczny w aplikacji "muzyka" i dostał ikonkę a drugi można odtworzyć poprzez otwarcie pliku menadżerem ale nie widać go w aplikacji muzyka (i nie ma swojej ikonki).

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...