lamer Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Pewnie sprawa jest banalna ale nie mogę odtwarzać plików MP3. Ściągam plik MP3. Zapisany jest w katalogu download. Otwieram go menadżerem plików i wybieram aplikację muzyka. Dostaję komunikat "nieobsługiwany format" czy jakoś podobnie Sama aplikacja muzyka nie widzi żadnych plików muzycznych na telefonie Po instalacji dodatkowej apki do MP3 (próbowałem 3 różnych) nie można otworzyć plików. Czy MP3 muszą być zapisane w konkretnym miejscu? Próbowałem kopiować do katalogu muzyka ale niewiele to zmienia. Co robię nie tak?
Rome Opublikowano 30 Marca 2016 Opublikowano 30 Marca 2016 Sprawdź dokładnie czy format pliku, który ściągnąłeś to mp3, miałem podobny problem i okazało się że ściągnięty plik miał rozszerzenie html
lamer Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Opublikowano 30 Marca 2016 Teraz nie mam dostępu do RN3 ale dzięki za sugestię. Wrzucę może jakieś MP3 kablem i wtedy jeszcze sprawdzę.
lamer Opublikowano 30 Marca 2016 Autor Opublikowano 30 Marca 2016 Rzeczywiście pliki miały rozszerzenie mp3 ale to nie były mp3 No ale teraz wrzuciłem kablem 2 przykładowe pliki i 1 jest widoczny w aplikacji "muzyka" i dostał ikonkę a drugi można odtworzyć poprzez otwarcie pliku menadżerem ale nie widać go w aplikacji muzyka (i nie ma swojej ikonki).
Rekomendowane odpowiedzi