Krisgaj Opublikowano 28 Marca 2016 Opublikowano 28 Marca 2016 Część! To będzie trochę mętne,ale może uda mi się to wyjaśnić Koledzy, mam dwa konta na naszym Forum- jedno założone bezpośrednio na stronie MiuiPolska,drugie ( od 2 dni) przez Tapatalka. To drugie założyłem tylko dlatego,że nie mogłem od strony Tapatalka zalogować się na stare konto ( zwykle logowanie przez Chrome bez problemu).Niestety z niezrozumiałych powodów od dziś nie mogę się przez Tapatalka zalogować na to nowe konto na naszym Forum. Chciałbym więc to konto od Tapa zlikwidować i spróbować je założyć od nowa,ale nie mogę się na nie zalogować- ani od strony Tapa,ani z poziomu Forum. Czy jest sposób, żeby odnaleźć i zlikwidować takie konto?
krisgaj99e Opublikowano 28 Marca 2016 Opublikowano 28 Marca 2016 Ok,konto znalazłem,ale jak je zlikwidować?
krisgaj99e Opublikowano 28 Marca 2016 Opublikowano 28 Marca 2016 Ok,sam sobie odpowiem 😁 sam się naprawił ten Tapatalk- musieli mieć jakiś problem. Wysłane z mojego MI NOTE Pro przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi