Arcin Opublikowano 26 Marca 2016 Opublikowano 26 Marca 2016 (edytowane) Witam mam pytanie, interesuje mnie zakup redmi note 3 3/32. Interesuje mnie wersja prime (lub pro do 1200zł). Problem mam w tym że chce kupić za PLN, z gwarancją(najlepiej w Polsce), najlepiej jakby była możliwość kupna za pobraniem. Oraz by było oprogramowanie w j.polskim(najlepiej jakby było miuipolska bez utraty gwarancji(nie znam się na programowaniu,i boje się utraty gwarancji)). Lub inny telefon w tej cenie(do gier i aplikacji). Jeżeli jest już podobny temat to poprosiłbym o link. Edytowane 26 Marca 2016 przez Arcin
Conor Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 Morele.net -mają Redmi 3 note na mediateku Accessories4you- redmi 3 note pro - http://accessories4you.pl/pl/c/Telefony/2 http://www.technos-online.pl/ - też mają redmi note 3 pro Możesz także spojrzeć na xiaomi.com.pl(Sklep_TV-SAT) aczkolwiek nie wiem jak to jest z nimi.
Addamas Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 Poczytaj opinie o Technosie na forum... To Ci się odechce ich polecać. Sklep TV Sat z tego co pamiętam robił cyrki z ładowarką nieoryginalna ale mogę się mylić. Xiaomi Mi2S with sMIUI
Arcin Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Opublikowano 27 Marca 2016 Dziękuje za szybką odpowiedź. Chyba kupie w technosie(czytałem opinie). Jak już dostane telefon to napisze opinie.
Conor Opublikowano 27 Marca 2016 Opublikowano 27 Marca 2016 (edytowane) 3 hours ago, Addamas said: Poczytaj opinie o Technosie na forum... To Ci się odechce ich polecać. Nie polecam nikogo wypisałem jedynie sklepy które występowały tu na forum. Sam osobiście mam dylemat bo chce kupić redmi 3 z odbiorem osobistym i za pies nie wiem gdzie(wszystkie poza polską odpadają), technos-system płatności mi nie odpowiada/brak stacjonarnej placówki. Xiaomi.com.pl-ludzie płaczą o to że z wysyłką ich zbywają po wpłacie . Chciałem kupić w Warszawie z odbiorem osobisty to tylko pare sklepów jest: xiaomi4you.pl-cena troche przesadzona w porównaniu do innych reszta zbytnio nie ma sklepów i chyba ostatecznie wezmę w Fostteh mimo ich 12 miesięcy gwarancji jako że mają 100% pozytywów na lollegro albo poprostu kupie redmi 2 pro z morele jeśli okaże się ona 2014811 Edytowane 27 Marca 2016 przez Conor
Rekomendowane odpowiedzi