Modexo Opublikowano 25 Marca 2016 Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) No to tak Panowie, kto rozjaśni o co chodzi? Ustawiam tryb oszczędzania baterii na np. wyłączony jak poniżej wychodzę i pokazuje cały czas inteligentny, ale jak wejdę to pokazuje "wyłączony" - jaki jest naprawdę uruchomiony?? Hmmm większość pewnie powie, że wyłączony............ ale drugi przykład. Przełącza mi się profil baterii na nocny i rzeczywiście są ustawienia z nocnego Ale jak wejdę w profile podświetla się dzienny No i nie wiem co w końcu ma priorytet. Pytanie jest takie, czy rzeczywiście jak wyłączam oszczędzanie baterii to ono rzeczywiście jest wyłączone czy ciągle "inteligentne" Edytowane 25 Marca 2016 przez Modexo
0 St-Bziku Opublikowano 29 Marca 2016 Opublikowano 29 Marca 2016 Inteligentne oszczędzanie baterii to opis trybu, a nie jego stan.
Pytanie
Modexo
No to tak Panowie, kto rozjaśni o co chodzi?
Ustawiam tryb oszczędzania baterii na np. wyłączony jak poniżej
wychodzę i pokazuje cały czas inteligentny, ale jak wejdę to pokazuje "wyłączony" - jaki jest naprawdę uruchomiony??
Hmmm większość pewnie powie, że wyłączony............ ale drugi przykład.
Przełącza mi się profil baterii na nocny i rzeczywiście są ustawienia z nocnego
Ale jak wejdę w profile podświetla się dzienny
No i nie wiem co w końcu ma priorytet.
Pytanie jest takie, czy rzeczywiście jak wyłączam oszczędzanie baterii to ono rzeczywiście jest wyłączone czy ciągle "inteligentne"
Edytowane przez Modexo1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi