Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witajcie. Tak czytam w sieci i czytam, ale wydaje mi sie (i pewnie nie tylko wydaje) że staje się co raz głupszy. 

Chodzi mi o promocje która będzie 29.03.2016 w której między innymi Redmi 3 będzie za 129$. 

Czy żeby zakupić tego Redmi za te 129$ u Goldwaya trzeba coś robić (jakieś gry w mobilnej aplikacji itp) czy po prostu (nic nie robiąc) można go kupić w takiej cenie? 

Jeżeli coś trzeba robić, to proszę o wskazówki.

Edytowane przez enesas
Opublikowano

Z tego co widze, w tej cenie bedzie mozna kupic przez appke mobilna tylko wersje zlota telefonu.

Wszelkie coinsy ruletki itp inne zabawy pozwalaja dostac kupony obowiazujace na wszelkie zakupy na ali (typu -2$ przy zakupach za 50$ itd...).

Cena ktora jest podana przez goldwaya, jest bez zadnych kuponow. Natomiast jesli bawisz sie w te mini gierki, czy tam klepanie jakis kodow, to mozesz dorwac kupon ktorym jeszcze obnizysz cene za tego redmi3. 

Bardzo podobnie bylo w trakcie sierpniowej promocji na aliexpress.

Opublikowano

Czyli srebrna nie będzie za te 129$? Jak nie, to lipa. :/ . Głównie mi na tej wersji kolorystycznej zależy (a chciałbym kupić jak najtaniej).

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Aha. Czyli wszystkie wersje kolorystyczne będą taniej? Dobrze rozumiem?

Opublikowano

No to juz musisz posprawdzac, wejdz najlepiej przez apke mobilna na ali i tam przy cenie jest taki czerwony prostokat 03/29 price. Bedziesz mial czarno na bialym (czy tam czerwonym :>) napisane ceny.

Z tego co widzialem to goldway szykuje przeceny na wszsytie telefony (moze poza mi5), ale jak konkretnie to wyglada nie wiem.

Opublikowano

Na apce mobilnej mam tylko to:

eb6738056b4fc2d3b0c130bdea529c16.jpg

Gdy klikne na Kup, to mam ceny przed zniżka.

Opublikowano

Poczekaj to tego 29 marca i wtedy patrz, na apcje mobilnej masz przycisk "boundle, color" tak gdzie wybierasz wersje telefonu. Zaleznie od tego co klikniesz bedzie sie cena zmienic. jest od 136 za fashion gold do 144 za dark silver. Strzelam ze podobny rozstrzal cenowy bedzie na promocji. Czyli poza fashion gold reszta kolorow za okolo 140$. Ale to gdybania. 

Za 4 dni sam sobie znajdziesz.

• Like 1
Opublikowano

Ok, to zostaje mi czekać. Tematu proszę jeszcze nie zamykać :) .

Edit: Czy ilość sztuk jest ograniczona (w promocji)? Bo zakupu mógłbym dokonać dopiero po 16:00 :/ .

Mogę dodać sobie do koszyka np dzień wcześniej? Ewentualnie dodać do koszyka (zaklepac) o 8/9 a zapłacić dopiero po 16 (opcja przelewy24) ?

Opublikowano

Na to juz nie odpowiem bo nie wiem, sprobuj znalzec watek na forum telchina jest tam przedstawiciel (polak) godlwaya i tam zawsze sa wszelkie info dotyczace ich promocji. 

Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie. Czy kupony (AliExpress i sprzedawcy) można łączyć (tego 29.03)?

Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano (edytowane)

Jak planujesz zakup Redmi 3, to obecnie można go kupić za 119$ z przesyłką w Gearbest, musisz kupić z użyciem giving assistant, tu jest opis jak tego użyć:   http://aliexpress.telchina.pl/giving-assistant-zwrot-gotowki-za-zakupy-z-chin/

Dostaniesz 12% zwrotu, kolejne 2% za płatność Paypalem, przy droższych zakupach jest 5% zwrotu z PP

Nigdzie obecnie nie kupisz taniej Redmi 3.

Edytowane przez gramacz
Opublikowano (edytowane)

A czy na Gearbest można kupić przez przelew?

U mnie jest dziwny problem, bo po wejściu z tego linku i wybraniu Redmi 3 silver wyliczyło mi 299,18$ hehe... 

Edytowane przez enesas
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...