Witam Obserwuję xiaomi od dłuższego czasu i nadal zastanawiam się nad kupnem czegoś od tej firmy, chciałbym spytać czy kupno Mi3 jet aktualnie opłacalne czy kupić coś nowszego? szukam mi4 ale większość aukcji jest podejrzanych mam do wydania jakies 500-700zl więc poszukuję używanych urządzeń. Chyba, że wy coś polecicie? Potrzeba mi czegoś z wytrzymałą baterią, szybkim procesorem, 2gb ramu, najlepiej z możliwością rozszerzenia pamieci przy pomocy sd, dobrego aparatu, i ogólnie żeby nie przycinał się kiedy będę używać przeglądarki internetowej jednocześnie pisząc na messengerze . Czasami używany do pogrania w cos częściej do słuchania muzyki
Question
Markq
Witam
Obserwuję xiaomi od dłuższego czasu i nadal zastanawiam się nad kupnem czegoś od tej firmy, chciałbym spytać czy kupno Mi3 jet aktualnie opłacalne czy kupić coś nowszego? szukam mi4 ale większość aukcji jest podejrzanych
mam do wydania jakies 500-700zl więc poszukuję używanych urządzeń. Chyba, że wy coś polecicie? Potrzeba mi czegoś z wytrzymałą baterią, szybkim procesorem, 2gb ramu, najlepiej z możliwością rozszerzenia pamieci przy pomocy sd, dobrego aparatu, i ogólnie żeby nie przycinał się kiedy będę używać przeglądarki internetowej jednocześnie pisząc na messengerze
. Czasami używany do pogrania w cos częściej do słuchania muzyki
1 answer to this question
Recommended Posts