memphis21 Opublikowano 14 Marca 2016 Opublikowano 14 Marca 2016 Witam serdecznie. Mój brat posiada od kilku dni Redmi Note 3 i ma problem, ponieważ nie może wysyłać wiadomość SMS. Obecnie ma wersje MIUI7.1.8.0(LHNCNCK). Instalował zewnętrzne aplikacje i również nie pomogła. Ktoś ma jakiś pomysł?? Telefon kupiony z Ali. 1
mrosi Opublikowano 15 Marca 2016 Opublikowano 15 Marca 2016 10 godzin temu, memphis21 napisał: Witam serdecznie. Mój brat posiada od kilku dni Redmi Note 3 i ma problem, ponieważ nie może wysyłać wiadomość SMS. Obecnie ma wersje MIUI7.1.8.0(LHNCNCK). Instalował zewnętrzne aplikacje i również nie pomogła. Ktoś ma jakiś pomysł?? Telefon kupiony z Ali. Sprawdź w ustawieniach SMS czy masz wpisany numer centrum SMS. Bez tego ani rusz...
grzegorzek Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 Dnia 15.03.2016o07:55, mrosi napisał: Sprawdź w ustawieniach SMS czy masz wpisany numer centrum SMS. Bez tego ani rusz... To powinno automatycznie się wpisać po włożeniu karty SIM, zalecam reset fona do ust fabrycznych. Albo też ustawić np. domyślną kartę dla wiadomości sms może to by pomogło (ustawienia, sieci)
mrosi Opublikowano 16 Marca 2016 Opublikowano 16 Marca 2016 2 godziny temu, grzegorzek napisał: To powinno automatycznie się wpisać po włożeniu karty SIM, zalecam reset fona do ust fabrycznych. Albo też ustawić np. domyślną kartę dla wiadomości sms może to by pomogło (ustawienia, sieci) Komu właściwie odpowiadasz...?
memphis21 Opublikowano 14 Maja 2016 Autor Opublikowano 14 Maja 2016 Dawno nie zaglądałęm. Ale problem rozwiązany. NIe wiem dokładnie co tam brat wykombinował, ale już sobie z nim poradził;)
Rekomendowane odpowiedzi