Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam . 

Wszystko zaczęło się spuc kiedy podczas lądowania telefon się wyłączył sam z siebie i strasznie nagrzał. Potem już ciągle 1,5h max działania ekranu , telefon cały nagrzany non-stop. Na początku wakelock powodował audiomix, ale to rozwiazalem(wyłączenie dźwięków blokowania, itd ) 

Zmiana softu nie pomogła , był full wipe. Teraz mam soft stable od xiaomi.eu 7.1.8.0 z tego co pamiętam. 

Proszę o pomoc. 

//EDIT 

to chyba wciąż audiomix. 

Dodaje SS.

Screenshot_2016-03-12-21-21-33_com.gsamlabs.bbm.png

Screenshot_2016-03-12-21-21-39_com.gsamlabs.bbm.png

Screenshot_2016-03-13-01-36-58_com.gsamlabs.bbm.png

Screenshot_2016-03-13-01-36-58_com.gsamlabs.bbm.png

Screenshot_2016-03-13-01-35-38_com.asksven.betterbatterystats.png

Edytowane przez wensz
Opublikowano

Wyłączanie Audio Mix: Ustawienia - urządzenie - opcje programistyczne - wyłącz używanie NuPlayera (pod koniec listy).

opcje programistyczne są standardowo ukryte - wlaczasz je pukając 7 razy w informacje o zainstalowanej wersji ROM w info o telefonie

Ovchie

Opublikowano
Wyłączanie Audio Mix: Ustawienia - urządzenie - opcje programistyczne - wyłącz używanie NuPlayera (pod koniec listy).

opcje programistyczne są standardowo ukryte - wlaczasz je pukając 7 razy w informacje o zainstalowanej wersji ROM w info o telefonie

Ovchie

Ok z wakelockiem sobie poradzilem . teraz jest problem z grzaniem i bateria.

Telefon podłączony do oryginalnej ładowarki się rozładowuje.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
10 minut temu, wensz napisał:

Ok z wakelockiem sobie poradzilem . teraz jest problem z grzaniem i bateria.

Telefon podłączony do oryginalnej ładowarki się rozładowuje.

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Miałem podobnie przy Mi Note w którymś z ROMów. Spróbuj zrobić full wipe kilka razy.

• Like 1
Opublikowano
12 godzin temu, mrosi napisał:

Miałem podobnie przy Mi Note w którymś z ROMów. Spróbuj zrobić full wipe kilka razy.

Pomogło , ale telefon nadal sie grzeje .

Opublikowano

A może to ta przejściówka na polskie gniazdka jest winna? U mnie ledwo się trzymała ładowarki i w końcu wymieniłem na jakąś inną, którą miałem w szufladzie

Ovchie

Opublikowano
Dnia 15.03.2016o18:50, mrosi napisał:

Drugie  ładowanie i telefon już znowu się tylko rozładowuje . nie mam już sił na to xiaomi. 

2 godziny temu, Ovchie napisał:

A może to ta przejściówka na polskie gniazdka jest winna? U mnie ledwo się trzymała ładowarki i w końcu wymieniłem na jakąś inną, którą miałem w szufladzie

Ovchie

U mnie na taśmę dwustronna mam zamocowane . 

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...