shane82 Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 Cześć, bardzo Was proszę o pomoc bo nie wiem co zrobić... Kupiłem Note 3 u Goldwaya. Nie robiłem dotychczas jakichkolwiek modyfikacji, działam na tym co dostałem. Generalnie wszystko jakoś działa z jednym wyjątkiem. Wrzuciłem kartę aero2 i jakoś ją skonfigurowałem. Net działa. Potem chciałem dołożyć kartę SIM (Orange) żeby móc dzwonić. I tu nie mam pojęcia co zrobić. Karta nie działa. Nie wiem jak ją skonfigurować. W pasku stanu pisze "Tylko połączenia alarmowe..." Będę Wam ogromnie wdzięczny za podpowiedzi co z tym zrobić Pozdrawiam
Charvel Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 Wygląda jakby karta miała ustawiony kod pin, a Ty go nie podałeś przy starcie. Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka 1
shane82 Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Opublikowano 12 Marca 2016 Ma pin. Ale nie byłem proszony żeby go wpisać. Gdzie mogę to nadrobić? Charvel, to rzeczywiście był PIN. Wsadziłem kartę do innego telefonu, zlikwidowałem PIN i wszystko jest OK Dzięki, temat do zamknięcia
Nezumi Opublikowano 12 Marca 2016 Opublikowano 12 Marca 2016 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi