Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem z aplikacja TVN player zarówno poprzez połączenie przez Wi-Fi jak i dane komórkowe po reklamach wyświetla się na parę sekund dany program po czym następuje buforowanie (krecace się koleczko na środku) i film się nie odtwarza. Czy ktoś zna powód ?

Moja wersja MIUI 6.2.25

Opublikowano

mam ten sam problem,

po aktualizacji na miui 6.3.11 dalej to samo.

/telefon to redmi note 3

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

nie wiem czy to przypadek czy była jakaś interwencja ale u mnie już wszystko działa :D

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam od jakiegoś czasu mam problem z mobilną TV w aplikacjach player.pl i play now w oby dwóch aplikacjach telewizja strasznie tnie klatkuje na każdym kanale .Nie pomagają znany jakości streamingu haczy nawet na najniższych ustawieniach , co ciekawe jak się tapnie na ekran podczas oglądania (pojawia się pasek postępu pauza Play iid)problem znika transmisja działa płynnie. Próbowałem zmieniać rozdzielczość ekranu,, wyłączałem rota zmieniałem motyw na defaultowy i nic dalej ten sam problem. Ta wersja softu obsługuje DRM Materiały MKV divix itp działają bez zarzutu YouTube też. Forumowicze nie mam już pomysłu jak to ugryźć może brakuje mi jakiś kodeków ? zanim zacznę zmieniać soft to może uda się to naprawić Mam wersję STABLE eu 8.2.1.0 (LXHCNDL)

Wysłane z mojego MI NOTE Pro przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Ja z kolei na mi5 i mój mąz na mi6 nie mamy możliwości uruchomienia TVNPlayera tzn. przy wyświetleniu reklam pojawia się i u mnie i u niego komunikat o błędzie i żaden materiał nie daje się otworzyć. Na starym myphone sline z Antkiem 4,2 wszystko ładnie chodzi. Problem na wifi jak i na transmisji komórkowej na obu smartfonach

Opublikowano (edytowane)

Ja na mi5 i mój maż na mi6 nie mamy możliwości uruchomienia apki TVNPlayera tzn. po wyświetleniu reklam pojawia się i u mnie i u niego komunikat na białym tle o błędzie i żaden materiał nie daje się otworzyć. Nakładka miui 8. Na starym myphone sline z Antkiem 4,2 wszystko ładnie chodzi.

PS Informatyk z zespołu twórców tej aplikacji zaproponował przeinstalowanie (nic nie dało) i instalację programu player info, którego nie da się rozpakować (zainstalować).

Dodam, że nie da się odpalić tego play zarówno przez wifi jak i i przez dane mobilne. W obu przypadkach taki sam błąd.

Edytowane przez Halina Bagietka
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...