raczek84 Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Zdarzyło się wam że telefon sam do kogoś zadzwonił? Nie wiem czy to przez to że go nie zablokowałem czy coś zaczyna się dziać. Używam telefonu drugi tydzień i już 2 razy miałem taką sytuację Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
grembi Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Mi czasami przychodzą raporty od operatora jakbym do kogoś dzwonił. Z tym że jeszcze nie wyczaiłem czy to jakiś spóźniony raport czy faktycznie tel gdzieś dzwoni ... Wysłane z mojego Redmi Note 2
Walo Opublikowano 18 Marca 2016 Opublikowano 18 Marca 2016 Mam Xiaomi z 9 miesięcy i też kilka razy zdarzyło mi się że Xiaomi sam sobie do kogoś zadzwonił
raczek84 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Mam Xiaomi z 9 miesięcy i też kilka razy zdarzyło mi się że Xiaomi sam sobie do kogoś zadzwonił Czym to było spowodowane? Nie zablokowałeś czy mimo blokady sobie zadzwonił ja mam xiaomi ponad miesiąc i zdarzyło się tak 3 razy Wysłane z mojego MI 4W przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi