Skocz do zawartości

wipe all data a telefon dalej wymusza logowanie do konta wczesniej zsynchronizownego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. sprawa nie dzieje sie na kazdym telefonie. to jest sprawa umi rome. 

uzytkowany telefon tralalala zalogowanie na konto google itp uzytkowanie gmaila itp 

i nagle przychodzi czas na sprzedaz telefonu , a wiec opcje ustawienia fabryczne, potem wipe all data i wio polecial do indii

tam ktos go wlacza i telefon wymusza zalogowanie sie na poprzednio synchronizowane konto!!! 

dlaczego tak i jak temu teraz zaradzic zeby go odblokowac! 

Opublikowano

To teraz może po Polsku?

Nie wiem czy Cię zrozumiałem, ale jeżeli masz na myśli konto Xiaomi to... logujesz się na i.mi.com, a następnie odpinasz dane urządzenie klikając w "Connected" na górze strony.

Opublikowano (edytowane)

<<<<<nie chodzi o telefon z mi.com nie xiaomi .bo kiedys tez taki problem mialem i musialem konto odlaczyc od niego najpierw

chodzi mi wlasnie o konto google, ktorego nie umiem tak latwo odpiac jak konto xiaomi :)<<<<

ja pierdziu. udalo mi sie ale mam wrazenie ze ten umi rom nie umie czyscic dobrze cache albo cos... bo patrz:

logowalem sie na jedno konto potem drugie i mialem dwa konta zalogowane na telefonie. potem sprzedalem telefon po cache wipe

teraz po full wipe umi roma, u klienta musialem zdalnie!!! (bo daleko jest) wpisac te drugie konto co dodawalem jako ostatnie aby odblokowac telefon i dodac jego konto potem jako ze to jego konto zostalo na telefonie dodane jako ostanie znowu zrobilismy factory reset i potem zeby wlaczyc tlefon juz konto klienta musial wpisac aby bylo tylko jego konto

ja pier**le :) czemu tak i czy da sie usunac knto google zby odpisac je od telefonu w przypadku gdy masz dwa konta to aby zostalo w telefonie jedno. ja takiej opcji nigdzie nie widzialem dlatego musialem tak kombinowac

Edytowane przez trendy.kupiec
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...