Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zainstalowalem sobie stable 7.1.3 i chcialbym miec taki sam zegar z pogodą na pulpicie jak w najnowsztm wydaniu DEV.

Jest mozliwosc wyciagniecia tego wigetu z DEV i wrzucenia do Stable ?

c4d49ae8ca6a339e14a39984e8debc3a.jpg

Opublikowano (edytowane)

Sam sobie odpowiem bo pokombinowalem i znalazlem proste rozwiazanie.

Wygrzebalem pliki odpowiedzialne za zegar z pogoda z paczki DEV 6.3.3 i wrzucilem je do odpowiadajacym ich katalogów w STABLE 7.1.3,

no i standardowa procedura jak przy aktualizacji - i proszę :) wszystko ladnie, pieknie, mozna wybrać zegar z pogoda 2x4 MIUIPOLSKA :)

Pliki znajduja sie w paczce z ROMem:

\system\media\theme\.data\content\clock_2x4\

\system\media\theme\.data\meta\clock_2x4\

\system\media\theme\.data\preview\clock_2x4\

Nie wiem czy jest to najprostsza metoda ale przynajmniej dla mnie - działa :)

Polecam :)

Edytowane przez fullrespect
  • Like 3
Opublikowano

Wygrzebalem pliki odpowiedzialne za zegar z pogoda z paczki DEV 6.3.3 i wrzucilem je do odpowiadajacym ich katalogów w STABLE 7.1.3,

no i standardowa procedura jak przy aktualizacji - i proszę  wszystko ladnie, pieknie, mozna wybrać zegar z pogoda 2x4 MIUIPOLSKA

Pliki znajduja sie w paczce z ROMem:

\system\media\theme\.data\content\clock_2x4\\system\media\theme\.data\meta\clock_2x4\\system\media\theme\.data\preview\clock_2x4\

Nie wiem czy jest to najprostsza metoda ale przynajmniej dla mnie - działa

Polecam

Super, też bardziej lubię starą wersję. Dzięki tobie wrócę na nią.

Pozdr

Wysłane z mojego Mi-4c

• Like 1
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano
Dnia 6.03.2016 o 15:58, fullrespect napisał:

Wygrzebalem pliki odpowiedzialne za zegar z pogoda z paczki DEV 6.3.3 i wrzucilem je do odpowiadajacym ich katalogów w STABLE 7.1.3

A dałbyś radę wrzucić do ściągnięcia te pliki? I czy będą one działały na global stable 8.0.4.0? trzeba mieć roota, żeby je wgrać?

Pozdrawiam:)

Opublikowano

Siema,

z checia to zrobie ale nie teraz ani nie za tydzien i nie wiem kiedy, po prostu nie mam czasu na zabawe bo mam duuuuuzoooooo pracy (własna działalnosc)

Jak sie troche uspokoi to wrócę do tematu bo sam chcialbym sobie zmienic na moim GLOBAL STABLE 8

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...