krzysztof1506 Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Witam mam Redmi. Note 3 na MIUI 7.0.11 stable jak to zaktualizować? Przez OTA nie idzie, za pomocą pliku z wersją stable 7.2 się nie da bo zablokowany bootloader. Zależy mi tylko na aktualizacji do najnowszej wersji. Najlepiej przez OTA. Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
krzysztof1506 Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Opublikowano 4 Marca 2016 Ktoś ma jakiś pomysł? Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
IrNeT Opublikowano 4 Marca 2016 Opublikowano 4 Marca 2016 Ja mam inny pomysł ... napisz Temat w odpowiednim dziale ponieważ i tak ten temat w tym miejscu zostanie skasowany
krzysztof1506 Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Opublikowano 4 Marca 2016 To za wiele nie pomogłeś. Mam problem z aktualizacja a to chyba dział aktualizacji MIUI. Wysłane z mojego MI 4LTE przy użyciu Tapatalka
Velvo Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Dołączam się do pytania, z tym że mam śmieciowy ROM miui 77.0.19.0(LHNCNCJ). Próbowałam wgrać chinski rom przez: informacje o telefonie >> Aktualizacje systemowe >> choose update package ale pojawia sie komunikat: can't verify update. couldn't verify this update, please try others. Co w takim razie mogę zrobić?
situ Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 (edytowane) 1 godzinę temu, Velvo napisał: Dołączam się do pytania, z tym że mam śmieciowy ROM miui 77.0.19.0(LHNCNCJ). Próbowałam wgrać chinski rom przez: informacje o telefonie >> Aktualizacje systemowe >> choose update package ale pojawia sie komunikat: can't verify update. couldn't verify this update, please try others. Co w takim razie mogę zrobić? Poczytać forum. I zmienić śmieciowy rom na normalny. Edytowane 2 Października 2016 przez situ
Nezumi Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi