Skocz do zawartości
  • 0

Kontakty MIUI7

Pytanie

Opublikowano (edytowane)

Wlasnie nabylem xiaomi mi4c. Narazie troche mnie wkurza ten MIUI, Jednak HTC sense mi lepiej lezal. Chociazby mam problem z kontaktami. Skopiowalem kontakty z google i wszystkie kontakty mi dalo i maile i telefony. W HTC moglem wybrac jakie kontakty maja sie wyswietlac, tutaj wyswietla mi wszystko. Do tego nigdzie nie widze jak wejsc w kontakty z telefonu, wtedy bym sobie skopiowal na telefon nr telefonow i tych kontaktow uzywal. Bo wole miec liste 300 numerow a nei 900 kontaktow z jakimis adresami skype, mail itd. Mam grupe kontaktow komorkowe i chcialbym je np skopuiwoac na teleofn, zeby tylko one byly wyswietlane

Edytowane przez kubackjeee

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Ale możesz wybrać skąd ma mieć kontakty.

Kontakty > Przytrzymaj menu > Wyświetlanie kontaktów > lista kontaktów

Plus zaznacz kontakty tylko z numerami

Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano

no wlasnie teraz odkrylem ze ten guziczek to do wejscia w opcje :) dzieki bardzo. A mam tez kolejne pytanie. W HTC moglem ustawic prywatnosc powiadomien - czyli np dostaje wiadomosc z fejsbuka, pokazuje mi sie poowiadomienie o wiadomosci - ale ukryta jest tresc. Jest taka mozliwosci na miui? Kolejna sprawa ktora mnie niepokoi to ze strasznie internet zamula na wifi, wchodze w wybor motywow i mysli i mysli bog wie ile. Nawet na googlu tak zawiesza. Mam wlaczony wskaznik danych u gory i nie idzie czasami nic.

• 0
Opublikowano

Jedynie można ukryć powiadomienia z ekranu blokady, sama treść ukryta to opcja aplikacji jak np. w opcjach SMS jest to możliwe. d76351df0a96ed3af5dd4e3ab17456cf.jpg

Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka

• 0
Opublikowano

mam tez problem z wifi - otoz naprawde cos jeste nie tak, nawet w grze candy mania podczas rozgrywki wifi gubi zasieg i pokazuje lost connection. Tak samo przy przegladaniu internetu czasem wpisuje strone i wisi ...Tak jak na screenie. Problem tez mam z klawiatura. Otorz ta standardowa mi sie w ogole nie podoba, zainstalowalem SWIFTKEY, jest ustawiona w opcjach klawaitura sweft key i dziala, ale tylko przez chwile... po jakims czasie samo przelacza sie na standardowa klawiature

Screenshot_2016-03-04-20-01-10_com.android.chrome.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...