ArtekM Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 (edytowane) Nazwa przedmiotu: Xiaomi Mi Note wersja 64 GB Opis:Witam. Mam do sprzedania telefon Xiaomi Mi Note 64 GB biały. Kupiony na IbuyGou w marcu 2015. Stan idealny, żadnej ryski, zadrapania czy obicia. Od nowości noszony w etui i ze szkłem na ekranie. Oczywiście zainstalowane najnowsze MIUI Polska, wszystko działa bez zastrzeżeń. Cena: 1050 PLN +ewentualne koszty przesyłki Aukcja allegro/olx: brak Kontakt: tel: 731010007 e-mail: [email protected] Zdjęcia: zrobię i wyślę dla zainteresowanych Edytowane 7 Marca 2016 przez ArtekM
Elderbary Opublikowano 1 Marca 2016 Opublikowano 1 Marca 2016 Twój wątek nie spełnia regulaminu, który obowiązuje w dziale giełda. Masz 48h na poprawienie treści / tematu, w przeciwnym wypadku wątek zostanie usunięty.
Cinkowsky Opublikowano 7 Marca 2016 Opublikowano 7 Marca 2016 Jeśli aktualne to prosze o zdjecia na pw.
Elderbary Opublikowano 8 Marca 2016 Opublikowano 8 Marca 2016 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi