Search the Community

Showing results for tags 'lineage os'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Dział główny
    • Ogłoszenia
    • Tutoriale
    • Regulamin
    • Aktualności
    • Recenzje
  • MIUI
    • Aktualizacje MIUI
    • Korzystanie
    • Dyskusje o aplikacjach
    • Modyfikacje techniczne
    • Modyfikacje wizualne
    • Fotografia
    • Bugi
  • Telefony Xiaomi
    • MI 10 / MI 10 PRO
    • Mi 10 Lite ZOOM
    • Redmi K30 / K30 5G
    • Mi 9T Pro / Redmi K20 Pro
    • Mi 9T / Redmi K20
    • Mi 9
    • Mi 9 Lite / Mi CC 9
    • Mi 9 SE
    • Mi 8
    • Mi 8 Pro
    • Mi 8 EE
    • Mi 8 Lite
    • Mi 8 SE
    • Mi Mix 3
    • Mi Mix 2S
    • Mi Mix 2
    • Mi 6X
    • Mi 6
    • Mi Note 10 / Mi Note 10 LITE
    • Mi Note 3
    • Mi Note 2
    • Mi Max 3
    • Mi A3
    • Mi A2
    • Mi A1
    • POCO F2 Pro
    • POCOPHONE F1
    • Redmi 8 / 8A
    • Redmi 7
    • Redmi 7A
    • Redmi Note 9S/9Pro
    • Redmi Note 8 Pro
    • Redmi Note 8 / 8T
    • Redmi Note 7/Pro
    • Redmi Note 6 Pro
    • Redmi Note 5 Pro
    • Z zakończonym wsparciem
  • Urządzenia Xiaomi
  • Zakupy i serwis Xiaomi
  • Smartfony innych producentów
  • Systemy mobilne
  • Technologie
  • Pozostałe
  • Strona i forum MIUIPolska.pl

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Lokalizacja


Zainteresowania


Smartfon

Found 1 result

  1. Searned

    Problem z TWRP

    Witam, mam problem mianowicie po wgraniu jakiegokolwiek systemu (lineage os, xioami.eu, miui polska) przez twrp zawsze konczy sie na tym, ze mam caly czas pokazane logo xioami i tak w nieskonczonosc. Twrp na mojego mi maxa 3/32 zainstalowalem najnowsza wersje 3.1.0.0 pod hydrogen, bootloader odblokowany i teraz tak: robie flash all china developer, nastepnie instaluje twrp przez komendy, robie format data i nastepnie instaluje system -> po ponownym wlaczeniu mam caly czas logo xioami w nieskonczonosc. Warto dodac, ze mam prawdopodobnie uszkodzona partycje EFS, przez co nie dziala mi IMEI, nie wykrywa karty SIM i brak funkcji wi-fi. Czy ktos moze wie jak temu zaradzic, albo ktos mial podobne problemy? Proszę o pomoc!