Redmi Pad Pro/POCO Pad
9 tematów w tym forum
-
Aktualizacja HyperOS
przez WD40- 5 odpowiedzi
- 607 wyświetleń
Na Reddit ludzie piszą, że dostali aktualizację HyperOS do wersji 2.0.4.0. Czy te aktualizacje są wydzielane regionami, czy po numerze seryjnym? Czy jest sposób, by przyśpieszyć aktualizację systemu?
-
-
- 1 obserwujący
- 5 odpowiedzi
- 400 wyświetleń
Kupował ktoś jakaś folie lub szkło hartowane na Redmi Pad Pro? Jeśli tak, to czy takie ewentualnie szkło wpływa na obsługę tabletu rysikiem? I czy same kanty szkła hartowanego negatywnie wpływa na nawigację gestami?
Ostatnia odpowiedź: kris68, 24 Stycznia -
Aktualizacja Poco Pad
przez DomGry- 9 odpowiedzi
- 992 wyświetleń
Cześć, niedawno zakupiłem Poco Pad wersja Global. Jest na nim wersja 1.0.10.0.UNSMIXM. Widziałem, że w internecie są nowsze wersje, ale nie wiem jak je zaktualizować ręcznie, bo automatycznie to nie chce się aktualizować. Jak to zrobić ręcznie, czytałem coś o ROMach i FASTBOOTach, ale chciałbym, żeby ktoś mi to wytłumaczył.
Ostatnia odpowiedź: Netoper, 9 Stycznia -
- 1 obserwujący
- 18 odpowiedzi
- 629 wyświetleń
Czy istnieje możliwość instalacji aplikacji SkyShowtime na Poco Pad. Nie mogę zainstalować tej aplikacji gdyż nie jest dostępna w moim regionie. Nie ma z nią problemu na wszelich Android Box'ach.
Ostatnia odpowiedź: WD40, 17 Grudnia 2025 -
- 1 obserwujący
- 0 odpowiedzi
- 145 wyświetleń
Cześć! Szukam efektywnego zestawu do pracy: tablet + telefon. Wymagania: 1. Współdzielenie zasobów między tabletem i telefonem (notatki). 2. Możliwość podłączenia klawiatury i myszy do tableta i używania go jak laptopa. 3. Możliwość podłączenia dodatkowego monitora do tableta (pewnie przez jakąś stację dokującą z portem HDMI, która będzie podłączona do tableta przez USB-C). 4. Możliwość wykonywania połączeń telefonicznych z poziomu tableta. 5. Synchronizacja wiadomości SMS między tabletem a telefonem. Punkt 1 jest oczywisty (współdzielenie przez konto Google zalogowane na obu urządzeniach), punkt 2 także (istnieją klawiatury i myszy, które można podłąc…
Ostatnia odpowiedź: PMMZ, 2 Września 2025 -
- 2 odpowiedzi
- 293 wyświetleń
Mam pytanie, gdzie w tablecie Poco Pad wyłącze funkcje szybkiego ładowania baterii. Szukam w ustawieniach, baterii i nigdziej nie ma takiej funkcji.
Ostatnia odpowiedź: jerzypl, 23 Czerwca 2025 -
- 3 odpowiedzi
- 474 wyświetleń
Witam. Zakupiłem redmi pad pro. Z cichym odtwarzaniem na słuchawkach ii telefonem poco x6 pro poradziłem sobie. Czy da radę zrobić to na tablecie.
Ostatnia odpowiedź: WD40, 21 Kwietnia 2025 -
- 2 odpowiedzi
- 706 wyświetleń
Mam ten tablet od dwóch tygodni i jeszcze nie znalazłem skutecznego sposobu na sparowanie klawiatury BT z możliwością wpisywania polskich znaków z Alt. Na Linux działa bez problemu, na macOS także, w Windows 11 musiałem ustawić drugiego Alt za pomocą darmowego PowerToys a na Androidzie pomimo polskich ustawień to nie działa niestety. Sprawdziłem to na dwóch różnych klawiaturach. Wpisywanie dłuższych polskich tekstów na klawiaturze ekranowej jest mordęgą.
Ostatnia odpowiedź: WD40, 20 Kwietnia 2025 -
- 1 odpowiedź
- 488 wyświetleń
Witam szanowne grono. Zakupiłem Poco Pad czyli odpowiednik Redmi Pad Pro i mam problem z platformami streamingu. Większość aplikacji jak Netflix czy Disney+ obraz jest bardzo ciemny. Tablet nie podbija jasności nawet w jasnych scenach. Jedynie na Amazon Prime Video jest poprawnie. Macie na to jakieś lekarstwo?
Ostatnia odpowiedź: WD40, 20 Kwietnia 2025