Kopia
4 topics in this forum
-
- 3 replies
- 207 views
Na Reddit ludzie piszą, że dostali aktualizację HyperOS do wersji 2.0.4.0. Czy te aktualizacje są wydzielane regionami, czy po numerze seryjnym? Czy jest sposób, by przyśpieszyć aktualizację systemu?
Last reply by WD40, -
-
- 1 follower
- 3 replies
- 308 views
Witam. Zakupiłem redmi pad pro. Z cichym odtwarzaniem na słuchawkach ii telefonem poco x6 pro poradziłem sobie. Czy da radę zrobić to na tablecie.
Last reply by WD40, -
- 2 replies
- 182 views
Mam ten tablet od dwóch tygodni i jeszcze nie znalazłem skutecznego sposobu na sparowanie klawiatury BT z możliwością wpisywania polskich znaków z Alt. Na Linux działa bez problemu, na macOS także, w Windows 11 musiałem ustawić drugiego Alt za pomocą darmowego PowerToys a na Androidzie pomimo polskich ustawień to nie działa niestety. Sprawdziłem to na dwóch różnych klawiaturach. Wpisywanie dłuższych polskich tekstów na klawiaturze ekranowej jest mordęgą.
Last reply by WD40, -
- 1 reply
- 268 views
Witam szanowne grono. Zakupiłem Poco Pad czyli odpowiednik Redmi Pad Pro i mam problem z platformami streamingu. Większość aplikacji jak Netflix czy Disney+ obraz jest bardzo ciemny. Tablet nie podbija jasności nawet w jasnych scenach. Jedynie na Amazon Prime Video jest poprawnie. Macie na to jakieś lekarstwo?
Last reply by WD40,