Problemy techniczne
Przeglądaj pytania
Brak pytań do wyświetlenia
-
0 głosów8 odpowiedzi
-
0 głosów0 odpowiedzi
-
0 głosów26 odpowiedzi
3 pytania w tym forum
-
Poco M7 Pro 5G Ochrona baterii
Witajcie mam pytanie funkcja ochrona baterii , bateria będzie ładowana do pełna tylko w wyznaczonych godzinach tzn o jakie godziny chodzi ? Bo ładowałem w nocy i nie było do pełna. Mowa o Poco M7 Pro 5G. Proszę o pomoc
0 głosów8 odpowiedzi -
-
Poco M5 - restartuje się w losowych momentach
Witam. Wiem że to nie jest dział z modelem POCO M5 ale nie mogłem go znaleźć. Problem polega na tym że telefon non-stop się restartuje. Leży nieużywany, co kilka minut widać tylko że się podświetlenie załącza i pojawia się logo POCO. Urządzenie przywrócone do ustawień fabrycznych, jedynie zalogowane na konto google. Przez te restarty przez 2h poziom naładowania baterii spadł z 50 poniżej 20%. Telefon jest ciepły, ale nie wiem czy jest to spowodowane tymi ciągłymi restartami czy czymś innym. Wersja oprogramowania to Xiaomi HyperOS 1.0.4.0. Może ktoś kojarzy czy ten model miał jakieś wady fabryczne przez co tak się zachowuje?
0 głosów0 odpowiedzi -
Brak ładowania 67 W
Mam Poco M6 Pro ok 3 mcy, i nagle zaczał mi przerywać kabel do ładowania i pokazywało szybkie ładowanie ale bez napisu po lewej stronie na belce 67W i faktycznie widać było że dłużej ładuje, kupiłem nowy kabel 6A, podpiąłem i jest dalej to samo i nie wiem teraz czy to wina ładowarki czy w telefonie coś sie zrypało że nie wyłapuje takiego napięcia ładowania, dla pomiaru zrobiłem test w appce wiec może wypowie sie ktoś, kto to ogarnia czy parametry są takie jakie powinny być ...
0 głosów26 odpowiedzi