Problemy techniczne
Przeglądaj pytania
Brak pytań do wyświetlenia
-
0 głosów2 odpowiedzi
-
0 głosów5 odpowiedzi
-
0 głosów5 odpowiedzi
-
0 głosów7 odpowiedzi
4 pytania w tym forum
-
dwa F7 Pro, na jednym xiaomi.eu zainstalowane, drugi ma problemy
Cześć, takie coś mam w terminalu PS C:\temp\xiaomi.eu_ZORN_OS3.0.6.0.WOKCNXM_16> .\windows_install_and_format_data.bat Waiting for device... Your device: zorn Your device will be flashed and the data partition will be formatted. You will lose your apps, settings and files on internal storage. Continue if you are flashing Xiaomi.eu ROM for the first time or downgrading. Do you want to continue? [y/N] y ############################################################## Please wait. The device will reboot once flashing is complete. ############################################################## Setting current slot to 'a' OKAY [ 0.007s] Finished…
0 głosów2 odpowiedzi -
-
F7 lagi przy uruchamianiu aplikacji
System i aplikacje ogólnie działają szybko, ale niektóre aplikacje, instalacje lub aktualizacje z Google Store, potrafią się zatrzymać lub trwają bardzo długo. Uruchomione aplikacje nie wczytują się dalej. Instalacje zatrzymują się po pobraniu, nie przechodzą do instalowania, a system mieli i mieli. Aktualizacje podobnie, stają w miejscu i koniec. Dotyczy to niektórych aplikacji. Pomaga restart i za jakiś czas to samo. System obecnie w wersji 3.0.4.0 WOLMIXM, ale na wersji 2.... było tak samo. Ponowne instalacje aplikacji, czyszczenie pamięci podręcznej nie pomaga. Ktoś ma pomysły?
0 głosów5 odpowiedzi -
POCO F7 Ultra - wolne ładowanie
Witam Od 2 miesięcy mam F7 Ultra i od początku mam problem z wolnym ładowaniem. Na oryginalnej ładowarce 120W ładuje tylko na 14W. Oprogramowanie w wersji 2.0.110.0. Szukałem w internecie i trafiłem na ten wątek: https://xdaforums.com/t/poco-f7-ultra-120w-fast-charging-problem.4731976/ Czy ktoś spotkał się z tym problemem?
0 głosów5 odpowiedzi -
VoLTE i VoWiFi - problem z działaniem
Mam w domu dwa Poco F7 na oryginalnym sofcie z polskiej dystrybucji. na jednym wszystko działa poprawnie (srebrny) przy uruchomionych funkcjach VoLTE i VoWiFi, a na drugim (biały) jest bełkot, rozmowa ze studni, tragedia. tak jak by coś nie współgrało. Zastanawiam sie czy na sofcie EU będzie to samo, czy zostało to poprawione, czy najzwyczajniej jeden z telefonów ma feler?
0 głosów7 odpowiedzi