Problemy techniczne
3 tematy w tym forum
-
- 2 obserwujących
- 2 odpowiedzi
- 141 wyświetleń
Witam, Posiadam telefon Xiaomi X7 Pro od miesiąca. Niestety od początku istnieją problemy z chwilowym brakiem zasięgu w przypadku gdy telefon jest włączony i leży w miejscu gdzie zazwyczaj jest zasięg. Kontaktujący ze mną nie umieją się dodzwonić, problem staje sie irytujący. Ktoś miał też taki problem i wie jak go rozwiązać?
Ostatnia odpowiedź: Kamil BoRoch, 15 Kwietnia -
-
- 2 obserwujących
- 15 odpowiedzi
- 219 wyświetleń
Cześć, kupiłem Poco X7 Pro. Przełożyłem do niego kartę SIM, wszystko skonfigurowałem i działa jak trzeba. W kontaktach pojawiły mi się po włożeniu karty SIM kontakty typu AUTOMAPY, AUDIOBOOKI, POCZTA GŁOSOWA - ogólnie ze 30 kontaktów tego typu. Usunąłem je, natomiast po restarcie telefonu znowu się pojawiają. I tak jest cały czas... Usuwam je przez apkę kontakty, z poziomu przeglądarki na laptopie, wyłączyłem synchronizację Google, usuwałem przez aplikacje ze Sklepu Play, a one cały czas wracają. Na poprzednim telefonie nie miałem takiego problemu. Zauważyłem, w jeden aplikacji do usuwania kontaktów, że te numery zapisane są w folderze default. Usunąłem go i po rest…
Ostatnia odpowiedź: Kacper Skrzypek, 27 Marca -
- 0 odpowiedzi
- 81 wyświetleń
Jak w temacie, niestety telefon tak samo jak jego poprzednik ma z tym ogromne problemy. Powiadomienia albo przyjdą albo nie, albo od razu albo z opóźnieniem. Wygląda to tak jakby telefon sam sobie decydował co wyświetlić i dać dźwięk. Próbowałem z tym poradnikiem https://new.c.mi.com/pl/post/61955 to udało mi się uporać tylko z Gmailem (gdzie miałem problem bo z jednego konta przychodziło wszystko na czas a na drugim albo z opóźnieniem albo wcale) Messenger niestety żyje własnym życiem i widziałem, że sporo osób miało takie problemy w poprzednikach x7 pro. Jeśli znajdę rozwiązanie to na pewno tu wrzucę bo nie jedna osoba będzie się denerwować. Natomiast jeśli ktoś j…