Problemy techniczne
Przeglądaj pytania
Brak pytań do wyświetlenia
-
0 głosów8 odpowiedzi
-
0 głosów7 odpowiedzi
-
0 głosów9 odpowiedzi
-
0 głosów16 odpowiedzi
-
0 głosów11 odpowiedzi
9 pytań w tym forum
-
Zrywanie połączenia ze słuchawkami Soundcore Liberty 3 Pro
Witam X7Pro. Problem występuje od początku, niezależnie od zastosowanego kodeka. Domyślnie jest ldac. Rozłączanie jest losowe czasowo i trwa najczęściej kilka sekund, potem samoczynnie dżwięk powraca. Zdarza się jednak, że potrzebny jest restart BT. Początkowo podejrzewałem jakieś zakłócenia od rutera i innych elementów sieci na 2,4GHz, ale z czasem zauważałem dziwne anomalie. Może to nieprawdopodobne zbiegi okoliczności, ale to byłoby conajmniej niesamowite. Mianowicie zauważyłem, że w momencie włączenia ekranu menu sterowania (gdzie jest kontrolka do mediów) sygnał praktycznie zawsze wraca. Podobnie jest przy aplikacji odtwarzacza na wierzchu. Korzystam z widżetu v…
0 głosów8 odpowiedzi -
-
Problem z rozmowami przez słuchawki bluetooth
Witam, Telefon POCO X7 pro, wszystko działa poprawnie, ale występuje problem podczas rozmów przez słuchawki, po chwili rozmówcy narzekają że mój głos staje się niewyrażny( robotyczny) z mojej strony też słabo słyszę rozmówcę, sprawdzane na kilku modelach słuchawek więc ich wada odpada, wtedy wystarczy na sekundę przełączyć się na telefon i problem znika jednak po chwili znów wraca. Podczas słuchania muzyki na słuchawkach problem nie występuje...ktoś ma jakiś pomysł jak sobie z tym poradzić ?
0 głosów7 odpowiedzi -
Nie mogę słuchawki z Bluetooth z telefonem Poco X7
Witam. Nie mogę połączyć słuchawki bezprzewodowe Jabra Elite 3 ze smartfonem Poco X7, są te dwa urządzenia sparowane i zapisane słuchawki tak jak na fotce, ale słuchawki nie łączą się ze smartfonem. Pozdrawiam.
0 głosów11 odpowiedzi -
Ładowanie powyżej 80%
Witam, mam problem z nowym telefonem POCO X7 PRO ustawiłem sobie ładowanie do 80% przez miesiąc było wszystko dobrze jednak teraz nie działa. Telefon ładuje się powyżej 80% jakby telefon nie reagował na to co ustawiam. Reset nic nie pomógł
0 głosów9 odpowiedzi -
Chwilowe braki zasięgu
Witam, Posiadam telefon Xiaomi X7 Pro od miesiąca. Niestety od początku istnieją problemy z chwilowym brakiem zasięgu w przypadku gdy telefon jest włączony i leży w miejscu gdzie zazwyczaj jest zasięg. Kontaktujący ze mną nie umieją się dodzwonić, problem staje sie irytujący. Ktoś miał też taki problem i wie jak go rozwiązać?
0 głosów20 odpowiedzi -
Blokowanie ekranu klapką etui
Witajcie. Od dwóch tygodni mam Poco X7 Pro i mam kłopot. W zasadzie dwa, ale do drugiego założę nowy temat. Otóż kupiłem etui z klapką. Myślałem, że tak jak Huaweiu po zamknięciu klapki ekran zablokuje się, a po otwarciu włączy na ekran blokady. Szukałem w ustawieniach ale nie mogę znaleźć opcji żeby włączyć to. Czytałem, że są aplikacje, które to robią. Ale jeśli się da to chciałbym uniknąć instalowania aplikacji. Proszę o pomoc jak to włączyć. W Huaweiu nic nie musiał ustawiać. Jak kupiłem telefon 7 lat temu to samo działo i myślałem, że to normalne...
0 głosów16 odpowiedzi -
Nie mogę wyłączyć Poco X7
Po wczorajszej aktualizacji do Androida 15 nie mogę wyłączyć swojego smartfona. Gdy naciśnię dłużej przycisk wyłączania, włącza się smartfon ponownie.
0 głosów2 odpowiedzi -
Powracające kontakty od PLAY
Cześć, kupiłem Poco X7 Pro. Przełożyłem do niego kartę SIM, wszystko skonfigurowałem i działa jak trzeba. W kontaktach pojawiły mi się po włożeniu karty SIM kontakty typu AUTOMAPY, AUDIOBOOKI, POCZTA GŁOSOWA - ogólnie ze 30 kontaktów tego typu. Usunąłem je, natomiast po restarcie telefonu znowu się pojawiają. I tak jest cały czas... Usuwam je przez apkę kontakty, z poziomu przeglądarki na laptopie, wyłączyłem synchronizację Google, usuwałem przez aplikacje ze Sklepu Play, a one cały czas wracają. Na poprzednim telefonie nie miałem takiego problemu. Zauważyłem, w jeden aplikacji do usuwania kontaktów, że te numery zapisane są w folderze default. Usunąłem go i po rest…
0 głosów15 odpowiedzi -
Brak powiadomień aplikacji Messenger i Gmail
Jak w temacie, niestety telefon tak samo jak jego poprzednik ma z tym ogromne problemy. Powiadomienia albo przyjdą albo nie, albo od razu albo z opóźnieniem. Wygląda to tak jakby telefon sam sobie decydował co wyświetlić i dać dźwięk. Próbowałem z tym poradnikiem https://new.c.mi.com/pl/post/61955 to udało mi się uporać tylko z Gmailem (gdzie miałem problem bo z jednego konta przychodziło wszystko na czas a na drugim albo z opóźnieniem albo wcale) Messenger niestety żyje własnym życiem i widziałem, że sporo osób miało takie problemy w poprzednikach x7 pro. Jeśli znajdę rozwiązanie to na pewno tu wrzucę bo nie jedna osoba będzie się denerwować. Natomiast jeśli ktoś j…
0 głosów0 odpowiedzi