T9 dla MIUI 1.10.28 PL
Dodaje T9 dla wyszukiwania kontaktów.
Po instalacji warto przebudować indeks T9 w opcjach kontaktów.
[qrcodetag size="150"]https://miuipolska.pl/t9j[/qrcodetag]Dodaje T9 dla wyszukiwania kontaktów.
Po instalacji warto przebudować indeks T9 w opcjach kontaktów.
[qrcodetag size="150"]https://miuipolska.pl/t9j[/qrcodetag]Pierwszy tłumacz MIUI na język polski. To od niego wszystko się zaczęło. Współtwórca MIUIPolska.pl i Xiaomi.eu. Prowadzi serwis Xiaomi MiCenter.
Polskie aplikacje, które ożywiają Twój smartwatch Amazfit! Stworzyłem serię autorskich, polskojęzycznych aplikacji na system ZeppOS, które rozszerzają funkcjonalność smartwatchy Amazfit. Przydadzą się one wszystkim, którzy szukają praktycznych narzędzi na co dzień, bezpośrednio na swoim nadgarstku. Przyjrzyjmy się bliżej projektom. Dzienniczek Krwiodawcy – technologia, która pomaga ratować życie Ta aplikacja to obowiązkowy dodatek dla Honorowych Dawców…
Moja przygoda ze Stratosem (ten model posiadam) zaczęła się w październiku 2019 roku. Nie było to moje pierwsze urządzenie do pomiaru aktywności fizycznej, bo będąc częścią teamu MIUIPolska używam „zabawek” Xiaomi praktycznie od czasów wydania MiBand 1. Jednak do rzeczy… A1619 jest moim pierwszym zegarkiem opartym na Androidzie. Nie jest to typowy WearOS (co zapewne…
Zgodnie z komunikatem ogłoszonym wczoraj na Mi Community, aplikacje: SMS, Kontakty i Telefon od Xiaomi na wszystkich nowych telefonach od Xiaomi na ROM-ach Global (MI, EEA i RU) zostają zastąpione przez ich odpowiedniki od amerykańskiego giganta, Google. Według Xiaomi ten ruch jest konieczny, gdyż te urządzenia korzystają z tak zwanego „Google Mobile Services„, czyli aplikacji oraz narzędzi…
Ciemny wygląd interfejsu MIUI dostępny jest w systemie od marcowych wydań tygodniowych 2019. W pełni włączony w romach xiaomi.eu (tygodniowe) dla urządzeń z Android 9 (MI 9, MI 8, MIX 3, MIX 2S itd.) i częściowo Android 8. Informacje: Ciemny motyw ma możliwość włączenia czasowego zgodnie z porami dnia (Automatyczny), Ciemny motyw nie obejmuje wszystkich…
Prezentuję czarny, oficjalny motyw z telefonu Mi Note 2. Motyw ten jest nowszy niż dostępny aktualnie port na en.miui.com. Wygląda fajnie także warto sobie zainstalować lub użyć jakiegoś komponentu do swojej kompozycji motywu. Do instalacji na każdym telefonie z xiaomi.eu Android 6 lub wyżej.
W aplikacji Motywy można pobrać całkiem dobrze zrobiony motyw nawiązujący do Androida N. Motyw elegancko zmienia wiele elementów systemu. Ładne ikony, pasek powiadomień i brak jak dotąd problemów z kolorami w aplikacjach. Może komuś się spodoba.