Daviteusz Opublikowano 23 Marca 2017 Opublikowano 23 Marca 2017 (edytowane) Może i już po czasie ale... @lateki https://drive.google.com/file/d/0B059jeiEhnYnVnRVZkQyZXVzSm8/view Dla potomnych: Warto skorzystać z wyszukiwarki... Edytowane 23 Marca 2017 przez Daviteusz
domik Opublikowano 16 Grudnia 2017 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Wiem że odgrzebuję kotleta - bardzo potrzebuję pomocy. Muszę odesłać swój telefon na gwarancję i wygrzebałem z szuflady RN3 MTK. Chciałem go zresetować do ustawień fabrycznych bo był używany przez żonę ale cały czas były stare ustawienia mimo 2-3 prób. Telefon miał przygodę ze spaloną płytą i wylądował na serwisie we Wrocławiu. Od tamtej pory nie dało się wgrać żadnego update - żonie to nie przeszkadzało więc nie walczyłem. Teraz postanowiłem wgrać ROM od zera i trafiłem na minę. Po wgraniu przez sp flash tool 1532 telefon się nie uruchamia a próba wrzucenia przez 1516 (z odznaczonym preloader) rzuca błędami Przy Vol - = BROM ERROR : S_FT_ENABLE_DRAM_FAIL (4032) Vol - i Power = S_SECURITY_SECURE_USB_DL_IMAGE_HASH_FAIL (6047) Próbuję wgrać - hennessy_images_V8.5.2.0.LHNCNED_20170706.0000.00_5.0_cn Czy ktoś może mnie przekierować co jeszcze mogę zrobić? Nic nie mogę znaleźć. Próbowałem win 10 i win 7 - wynik ten sam. Na obu mogę flashować 1532 i nie mogę 1516. Mogę próbować jeszcze flashować rom z wątku (7.0.19) ale nie wiem czy to ma sens. Pomożecie?
Rekomendowane odpowiedzi