kris1012 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Opublikowano 29 Grudnia 2015 (edytowane) Witam Zbliża się wymiana mojego telefonu, a dokłądnie wysłużonej xperii L. Czego oczekuję od telefonu to: dobry aparat min. 2gb ram wsparcie wielkość ekranu 5-5,5 cali dobry głośnik i dźwięk-audiofil zakup na allegro etui (guma) i szkło hartowane-to jest najmniejszy problem dotyk w rękawiczkach: bardzo spodobała mi się mi 3 Edytowane 29 Grudnia 2015 przez kris1012
0 mtmwielgosz Opublikowano 29 Grudnia 2015 Opublikowano 29 Grudnia 2015 Jeśli potrzebujesz dużo pamięci ROM weź Mi3 64GB, jeżeli 16GB Ci wystarczy to bierz Mi4 16GB. Obydwa teraz są poniżej 200$. Na alledrogo nie wiem ile sobie pośrednicy dodają ale te dwa telefony na pewno mają najlepsze wsparcie (na horyzoncie Marshmallow) jak i dobry aparat. Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka
0 r0bertt Opublikowano 30 Grudnia 2015 Opublikowano 30 Grudnia 2015 Może XIAOMI RedMi Note 2 16GB 4G Phablet - na GB masz wysyłkę z magazynu EU i cena na dzisiaj to 151$ czyli niecałe 6 stówek?... Ew. Mi4 wersja WCDMA widziałem też z EU za 810 zł. Nie wiem czemu się tak uczepiliście tego Allegro, jak chcesz komuś zapłacić za pośrednictwo to polecam alledrogo
Pytanie
kris1012
Witam
Zbliża się wymiana mojego telefonu, a dokłądnie wysłużonej xperii L. Czego oczekuję od telefonu to:
dobry aparat
min. 2gb ram
wsparcie
wielkość ekranu 5-5,5 cali
dobry głośnik i dźwięk-audiofil
zakup na allegro
etui (guma) i szkło hartowane-to jest najmniejszy problem
dotyk w rękawiczkach: bardzo spodobała mi się mi 3
Edytowane przez kris10122 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi