Skocz do zawartości

Brak dźwięku dla "Muzyka, filmy, gry i inne"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam wgrana wersje miui v7 5.10.15 na moim redmi 1. Wszystko z telefonem jest ok po aktualizacji z miui v5 do v7. Natomiast zauważyłem że po około 24h przestaje działać dźwięk w "Muzyka, filmy, gry, inne". Tzn nie ma dźwięku w w chrome, youtube, filmach odtwarzanych na telefonie. Wszystkie inne dźwięki są, dzwonki, smsy itp.

Po restarcie telefonu wszystko wraca do normy na około 1 dobę i znowu muszę wykonać restart. Spotkał się ktoś z czymś podobnym? Jak to rozwiązać?

Ps. Zgłosnic suwakiem sie nie da. Jest tak jakby "nieaktywny"

Opublikowano

Generalnie tak robilem upgrade do v7... W wolnym czasie sprobuje jeszcze raz backup, wipe, install, recover. Zobaczymy. Dzieki za sugestie

Opublikowano

Niestety po pelnym wipe z cache plus wgranie ma nowo romu 5.10.22 telefon podziala z 2 doby i znowu nie mam dzwieku w filmach, youtube, aplikacji openfm, itp... Jakies inne rady?

Opublikowano

Nie. Nie w tym problem... Na razie po upgradzie do 5.10.29 od 4 dni problemu (tfu tfu) nie mam... Zobaczymy. Jeśli jeszcze przez tydzień będzie ok to problem zamkne jako 'solved'. 

Dzięki.

A to co w między czasie jeszcze zrobiłem to odinstalowalem sterowniki ViperFX. Moze to było przyczyną problemów...

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...