LuigiBRos Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 Witam. Od wczoraj jestem posiadaczem RedMi Note 2. Zakupionego na aliexpress. Po 3 tygodniach oczekiwania na przesyłkę telefon wczoraj przyszedł. Jestem mile zaskoczony jakością wykonania, płynnością działana telefonu ale mam mały problem. Mianowicie Miui jest w wersji16.6.7.0(LHMCNCF) I wszędzie jest jeszcze ślad po chinskim alfabecie. Chciałem się tego pozbyć instalując roma z Miui Polska kierując się tym sposobem: http://miuipolska.pl/instalacja-xiaomi/ Wybrałem sposób 2, ściągnąłem roma: MIUIPolska_hermes_5.10.16_v7-5.0.zip zmieniłem nazwę na update.zip skopiowałem na kartę pamięci i uruchomiłem Updatera z menu, podałem scieżkę do update.zip na karcie pamięci, telefon się zrestartował, pojawiłsie napis updating 99% po czym wyskoczyło "Install update.zip failed! update.zip is corrupted" no i mam tylko opcję Back. Proszę o pomoc w załadowaniu roma od Miui Polska.
DonMisiek Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 Na pamięć telefonu wgraj nie na karte sd Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
LuigiBRos Opublikowano 20 Października 2015 Autor Opublikowano 20 Października 2015 Poszło, dziękuję za pomoc.
DonMisiek Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 Następnym razem czytaj instrukcję Temat do kasacji. Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka
Numb Opublikowano 20 Października 2015 Opublikowano 20 Października 2015 Temat zostaje przeniesiony do kosza.Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi