Romarius Opublikowano 18 Października 2015 Opublikowano 18 Października 2015 hej, wczoraj niestety zdarzył się wypadek i telefon mi wyleciał. Ogólnie jest cały, bo na szczęście noszę go w pokrowcu jednak najprawdopodobniej coś się stąło z czujnikiem światła. Mianowicie: w momencie kiedy chcę odblokować telefon - pokazuje się komunikat - że czujnik zasłonięty. Muszę najpierw nacisnąć Vol+ i wstecz - dopiero wtedy mam możliwość aby go odblokować. jak dzwonię i zasłonię czujnik światła to wtedy już ekran z powrotem nie odpala się Choć bywają momenty że wszystkie te opcje działają normalnie. Orientujecie się czy serwis w Wrocławiu czymś takim się zajmie lub czy mogę jakoś ten czujnik wyłączyć systemowo? Pozdrawiam
fake4r Opublikowano 18 Października 2015 Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) Może spróbuj skalibrować na nowo *#*#6484#*#* i pozycja nr 7 czujnik zbliżeniowy. Edytowane 18 Października 2015 przez fake4r
Romarius Opublikowano 19 Października 2015 Autor Opublikowano 19 Października 2015 Super, dzięki wielkie - pomogło. Wszystko pięknie śmiga.
Rekomendowane odpowiedzi