Cinek2000 Opublikowano wczoraj o 22:03 Opublikowano wczoraj o 22:03 Z custom romami i instalacja magiska zatrzymałem się za czasów 2016r gdzie jeszcze nie płaciłem przez gpay itd. Jak to teraz wygląda na custom romach na Xiaomi (poco f8 ultra) gdzie szukać poradników aktualnych, lub newsów (polskich lub XDA czy inne fora). Dziś odkryłem że mój kochany Bank ING wyłączył płatności przez Apple i działa tylko przez Gpay... Bootloader udało mi się odblokować przez exploit qualcomma z XDA i ta metoda póki co działa.
Netoper Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu W ING póki co działa blik zbliżeniowy, bo o wyłączeniu możliwosci płatności przez ich aplikację to informowali że się z tego wycofują.A co do obejścia GP na odblokowanym BL to i tu na forum nawet wczoraj był temat, sprawa jest ciężka niby się udaje ale po kilku dniach czy nawet godzinach płatności padają.Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka
Cinek2000 Opublikowano 11 godzin temu Autor Opublikowano 11 godzin temu (edytowane) O to o bliku nie wiedziałem. Wypróbuję. Może tyle wystarczy. Jeszcze 1 pytanie. Aplikacje Xiaomi i ich aktualizacje przez Google Play nie przejdą? Pojawiła mi się aktualizacja do przeglądarki Mi ale nie instaluje się. Rozumiem że będzie tak wisieć w aktualizacjach do aktualizacji romu? Edytowane 11 godzin temu przez Cinek2000
Netoper Opublikowano 10 godzin temu Opublikowano 10 godzin temu Na romie XiaomiEu apki Xiaomi jedynie aktualizowane są w kolejnych romach, przez sklep nie idzie bo ekipa jak je czyści ze śmieci to jest inna sygnatura niż sklepowych.Wysłane z mojego 25053PC47G przy użyciu Tapatalka
Cinek2000 Opublikowano 10 godzin temu Autor Opublikowano 10 godzin temu Ok. Czyli po prostu czekać trzeba będzie na aktualizacje romu (chociaż najlepiej by było jakby było tych Xiaomi jak najmniej 🙃)
Rekomendowane odpowiedzi