wypcio Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca (edytowane) Port Redmi Note 14 HOS 3 baza Xiaomi.eu Instalacja Identycznie jak Xiaomi.eu • Fully RW • Compatible with GTX8 and FTS panel • TWRP and Apatch • Signature verification is disabled • APK protection is removed Apatch SuperKey: cherry30 What's new: • Modified applications • New Camera App • Settings for Control Center • Settings for Dynamic Island • Secure Flag is enabled by default • And Other Settings Rom : https://pixeldrain.com/u/DghNp2fJ Grupa telegram : https://t.me/hypercherry_group Wgrywasz na własna odpowiedzialność nie ponoszę żadnej odpowiedzialności za uszkodzenia telefonu . ps rzuty ekranu poglądowe moja personalizacja Edytowane 16 Marca przez wypcio 1 1
Sylvasster 68 Opublikowano 16 Marca Opublikowano 16 Marca Instalacja raczej "na czysto" bo na upgrade sporo nie działa, na razie testuję.Wysłane z mojego 2412DPC0AG przy użyciu Tapatalka
wypcio Opublikowano 16 Marca Autor Opublikowano 16 Marca Tak na czysto jeśli chcesz zrobić root magisk to musisz pobrać odpowiedni plik z grupy na telegram.I wgrać przez twrp lub fastboot.Wysłane z mojego 22101320G przy użyciu Tapatalka
wypcio Opublikowano 16 Marca Autor Opublikowano 16 Marca Zauważyłem jden problem dziś zacina otworzanie flmow przeglądarce internetowa jak są podłączone słuchawki blutuch Wysłane z mojego 22101320G przy użyciu Tapatalka
wypcio Opublikowano 17 Marca Autor Opublikowano 17 Marca Plus takie że nie ma nic po rosyjsku dużo więcej opcji dodatkowych. Za które w turbo trzeba zapłacić wersji plus. Bateria też ok Wysłane z mojego 22101320G przy użyciu Tapatalka 1
wypcio Opublikowano Czwartek o 08:05 Autor Opublikowano Czwartek o 08:05 Twórca romu odpowiedziała mi na grupie będze aktualizacja wkrótce jak będze miał więcej wolnego czasu. Wysłane z mojego 22101320G przy użyciu Tapatalka
JestemLuk Opublikowano Czwartek o 11:26 Opublikowano Czwartek o 11:26 Czasu musi mieć bardzo mało, 3 dni odpowiadał Co do romu, wszystko działa, dzwięk przez BT ma lekkie opożnienie, ale zmiana kodeków w "opcjach programisty" poprawia sytuacje
wypcio Opublikowano Czwartek o 11:36 Autor Opublikowano Czwartek o 11:36 Ja zauważyłem tylko problem z otworzeniem wideo w przeglądarce na sluachakwch blutuch zacina się wideo Wysłane z mojego 22101320G przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi