Qba139 Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia Z informacji z oficjalnych stron Xiaomi wynika, że mój smartfon (POCO F7 Ultra) powinien dostać aktualizację do HyperOS 3.0 wraz z aktualizacją do Android 16 już blisko 2 miesiące temu, a niestety w moim smartfonie wciąż wyskakuje "Brak dostępnych aktualizacji" i wciąż mam HyperOS 2.1 (2.0.110.0.VOMEUXM), który jest na nim zainstalowany od momentu zakupu. Z czym jest to związane i kiedy mogę oczekiwać aktualizacji do HyperOS 3.0 I Android 16 na moim POCO F7 Ultra? I w związku z czym mogę mieć ten problem?
Qba139 Opublikowano 6 Stycznia Autor Opublikowano 6 Stycznia (edytowane) 13 minut temu, Piotr W napisał(a): Zmieniałeś region w menu? Nie, od początku jest Polska jako region systemowy. Edytowane 6 Stycznia przez Qba139
Piotr W Opublikowano 6 Stycznia Opublikowano 6 Stycznia To zmień i sprawdź. Serbia, Szwajcaria, USA, Niemcy. Przy okazji przecież ustawiając na Indie będziesz miał telefon głośniejszy.
Qba139 Opublikowano 6 Stycznia Autor Opublikowano 6 Stycznia 38 minut temu, Piotr W napisał(a): To zmień i sprawdź. Serbia, Szwajcaria, USA, Niemcy. Przy okazji przecież ustawiając na Indie będziesz miał telefon głośniejszy. Dzięki, zmiana na 🇮🇪 pomogła 😃
Rekomendowane odpowiedzi