Piotr Polaco Opublikowano 21 Marca 2025 Opublikowano 21 Marca 2025 Witam mam problem od zasadzie nowosci tj. dwoch dni. Problemy połączenia się z siecią wifi z odkurzaczem próbowałem łączyc się z telefonow IOS / Android bez skutecznie. Zmiany hasel na proste jak i nazwy wifi bez skutecznie szyfrowanie WPA2 i nie wiem o co moze chodzic ktos poradzi ?
Netoper Opublikowano 21 Marca 2025 Opublikowano 21 Marca 2025 Te wifi to skąd udostępniasz? Z telefonu? Z routera?Na którym paśmie?Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Piotr Polaco Opublikowano 22 Marca 2025 Autor Opublikowano 22 Marca 2025 (edytowane) z telefonu tworze hotspot z ios i android bez skutecznie jak i z routera z sieci domowej,pasmo takie jakie powinno byc 2.4 Edytowane 22 Marca 2025 przez Piotr Polaco
Netoper Opublikowano 22 Marca 2025 Opublikowano 22 Marca 2025 https://mi-home.pl/a/help/article/49582Tu piszą o jakim zresetowaniu urządzeń, ale ciort wie o co chodzi bo jak swego czasu testowałem któregoś vaccuma to nic nie resetowałem.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Piotr Polaco Opublikowano 22 Marca 2025 Autor Opublikowano 22 Marca 2025 chodzi o reset sieci wifi tzn zeby usunac ostatnia wpisana. nic z tego nie dziala
Netoper Opublikowano 22 Marca 2025 Opublikowano 22 Marca 2025 Spróbuj dać Wifi z routera i w telefonie z Androidem zmień region na china.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Piotr Polaco Opublikowano 22 Marca 2025 Autor Opublikowano 22 Marca 2025 dobra jest jedna solucja trzeba go spakowac i wypi3rrr do sklepu bo od 3ch dni sie tylko denerwuje i wybrac inny
Netoper Opublikowano 22 Marca 2025 Opublikowano 22 Marca 2025 Nie pamiętam o jaki konkretnie sprzęt chodziło ale niby dystrybucja EU a zaskoczyło na regionie china, Ale jak masz możliwość zwrotu to faktycznie oddać żeby nie szarpało nerw, bo może i tak być że np uwalony moduł wifi .Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Piotr Polaco Opublikowano 22 Marca 2025 Autor Opublikowano 22 Marca 2025 EU wersja w MediaM. stwierdzili ,ze sprzet uzywany i nie wezmą. mówie jak sprzet uzywany skoro go nawet polaczyc kurr nie moge ! i defakto jest znowu u mnie z nowym nabytkiem. O dziwo w sklepie sie sparował normalnie nie wiem o co chodzi. Stary tzn Xiaomi X10 EU 2 dniowy bede miał na sprzedaz z rozszezona gwarancją
Rekomendowane odpowiedzi