atlantydas Opublikowano 23 Lutego 2025 Opublikowano 23 Lutego 2025 (edytowane) Witam, tak jak w tytule, próbowałem zainstowac apk media expert zarówno na mi9t jak i poco F6. Niestety w google play wyskakuje taki komunikat i nic nie idziez tym zrobic. Probowalem przez przegladarke, logowac sie na inne konto z google play, przywracac ustawienia fabrycznie, niestety bez rezultatu. Przy sciagnieciu ze strony apkpure podczas proby instalacji pojawia sie komunikat ,,problem z analizowaniem pakietu". Probowalem tez zainstalować na bluestack ,,Twoje urzadzenie nie jest zgodne z ta wersja" Z innymi apk nigdy nie mialem takiego problemu, zastanawiam sie z czego moze to wynikac i jak rozwiazac ten problem Edytowane 23 Lutego 2025 przez atlantydas
kozseb Opublikowano 23 Lutego 2025 Opublikowano 23 Lutego 2025 Spróbuj z stąd https://github.com/rumboalla/apkupdater/releases?q=CI&expanded=true
atlantydas Opublikowano 23 Lutego 2025 Autor Opublikowano 23 Lutego 2025 (edytowane) Na Motoroli też sprawdziłem, nie da się zainstalować ,,ta aplikacja nie będzie działać na twoim urządzeniu,. W opiniach na Google Play ludzie nie piszą że im nie działa, nie wiem jak oni ja instalują. Mógłby ktoś z forum sprawdzić czy może ja zainstalować W informacjach Google Play pokazuje że nie mam certyfikatu google protect. Bootloader mam odblokowany poco f6. Moze w tym leży problem. Jak uzyskać ten certyfikat? Ale z drugiej strony powinna aplikacja śmigać na emulatorze Androida Solved Zainstalowałem najstarsza wersję aplikacji Zastanawiam nie można jej zainstalować na tylu urządzeniach i nawet na emulatorze Androida. Z czego to może wynikać? Edytowane 23 Lutego 2025 przez atlantydas
Rekomendowane odpowiedzi