piotrrudy Opublikowano 7 Stycznia 2025 Opublikowano 7 Stycznia 2025 (edytowane) Czy mieliście do czynienia z aplikacją Narzędzia Sim,nie wiem skąd mi się wzieła na ekranie głównym,nie da się jej usunąć,macie jakiś pomysł? Edytowane 7 Stycznia 2025 przez piotrrudy
kozseb Opublikowano 7 Stycznia 2025 Opublikowano 7 Stycznia 2025 (edytowane) Program pojawiający się po wykryciu karty SIM. Można usunąć przez ADB. https://developer.android.com/tools/releases/platform-tools?hl=pl Włącz terminal i ./adb devices ./adb shell pm uninstall --user 0 com.android.stk Sprawdź nazwę pakietu. Edytowane 7 Stycznia 2025 przez kozseb
piotrrudy Opublikowano 7 Stycznia 2025 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2025 ok,mam 2 karty włączone nonstop,
Netoper Opublikowano 7 Stycznia 2025 Opublikowano 7 Stycznia 2025 To apka niby od operatora, skróty do jego usług. U mnie pojawia się jak włączam kartę Play, jak jestem na Plus-ie to się nie aktywuje.Można ją spokojnie wywalić jak napisał Kozseb.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi