Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

20240520_172539.thumb.JPG.793bb74abff6b57e4b4335b0a56d3277.JPGZamawiamy kontroler na aliexpress:

Replacement Repair Parts Controller Dashboard for Xiaomi 4 Pro Electric Scooter Display Controller Kit Accessories.

Cena około 135zł

Wymieniamy kontroler znajdujący się w podłodze hulajnogi (trzeba zastosować pastę termoprzewodzącą, ja wykorzystałem "starą" bo prawie nic nie jezdziłem na zablokowanej)

oraz wyświetlacz - trzeba odkleić szybkę od góry.

Ściągamy aplikację:

https://www.lebitec.com/index.php/qiangzhishengji/

Instalujemy omijając zabezpieczenia telefonu, łączymy się przez bluetooth i ustawiamy prędkość oraz ewentualny start od zerowej prędkości.

Nie muszę chyba przypominać że tracimy gwarancję.

Edytowane przez tomekqv
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

do tomekqv Zamówiłem taki sterownik, zamontowałem i jest ogromny problem. Jak delikatnie wcisnę manetkę gazu hulajnoga od razu rozpędza się do maksymalnej prędkości. Nie można regulować prędkości, jest tylko 0km/h albo 25km/g. Czy ktoś rozwiązał ten problem? Manetka działa jak włącznik, proszę o jakieś informacje

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 9.08.2024 o 11:23, komar19 napisał(a):

do tomekqv Zamówiłem taki sterownik, zamontowałem i jest ogromny problem. Jak delikatnie wcisnę manetkę gazu hulajnoga od razu rozpędza się do maksymalnej prędkości. Nie można regulować prędkości, jest tylko 0km/h albo 25km/g. Czy ktoś rozwiązał ten problem? Manetka działa jak włącznik, proszę o jakieś informacje

U mnie działa normalnie, pobrałeś aplikację z podanego przeze mnie linku? Jak rozumiem wyświetlacz również wymieniłeś? Nie pomyliłeś przypadkiem przewodów przy sterowniku? Ja podłączyłem identycznie jak w oryginalnym.