Gandi22 Opublikowano 19 Lutego 2024 Opublikowano 19 Lutego 2024 (edytowane) Witam. Zakupiłem od mistore polska poco x6. Mam problem z głosem w przez bt. Mam słuchawkę jabratalk 25 se na Samsungu śmigała dobrze a w poco jest tragedia. Głos jest słaby powiadomienia prawie wcale nie słyszalne masakra . Zmieniałem region dłubałem też w programiście ale nic to nie zmienia ma ktoś jakiś pomysł ? Edytowane 19 Lutego 2024 przez Gandi22
marcsl Opublikowano 20 Lutego 2024 Opublikowano 20 Lutego 2024 Chciałbym ci pomóc,ale taki sam problem jest w poco x5pro5g i też kombinowałem i nic to nie daje.Podczas rozmowy np.w pociągach rozmówcę ciężko zrozumieć.Jestem ciekawy jak rozwinie się ten temat
Gandi22 Opublikowano 20 Lutego 2024 Autor Opublikowano 20 Lutego 2024 Najlepsze jest to że dzwoniłem do nich to powiedzieli że nie mieli takich zgłoszeń i żeby oddać tel na gwarancję . Poczekam może ktoś coś podpowie.
marcsl Opublikowano 20 Lutego 2024 Opublikowano 20 Lutego 2024 Też jestem bardzo ciekawy.Najlepiej żeby odezwał się ktoś z tym samym telefonem,ja troszkę śledziłem temat z moim telefonem na różnych portalach i w zasadzie natknąłem się na kilka takich wzmianek....hmmmmm ludzie się przyzwyczaili?dziwne to bardzo,albo nauczyli się z tym żyć?
Gandi22 Opublikowano 20 Lutego 2024 Autor Opublikowano 20 Lutego 2024 Miałem kilka aparatów Xiaomi teraz zdecydowałem się na poco i powiem że jestem zawiedziony. Generalnie jest ok ale myślę że taki "fakaup" jest słaby w telefonie zwanym flagowcem ... Widać jesteśmy odosobnionymi przypadkami skoro cisza w eterze.
Gandi22 Opublikowano 2 Marca 2024 Autor Opublikowano 2 Marca 2024 W dniu 20.02.2024 o 20:57, Gandi22 napisał(a): Miałem kilka aparatów Xiaomi teraz zdecydowałem się na poco i powiem że jestem zawiedziony. Generalnie jest ok ale myślę że taki "fakaup" jest słaby w telefonie zwanym flagowcem ... Widać jesteśmy odosobnionymi przypadkami skoro cisza w eterze. Ludziska pomóżcie nik nie ma takiego problemu ?
Rekomendowane odpowiedzi