Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Próbuje w ustawieniach zalogować się do konta google, wszystko idzie jak powinno ale na samym końcu zamiast zalogować się na konto, nie loguje się i mogę tak w kółko i w kółko robić. Wcześniejsze moje konto wygasło, zostało usunięte i chciałem założyć nowe ale niestety napotykam ten problem. Gdy próbuję się zalogować na np youtube, sklep play ciągle jest tak samo, niby. się loguje ald nie działa. Co może by tak powodem? Przywrócenie telefonu do ustawień fabrycznych nie wchodzi w grę.

xiaomi redmi 10s

Edytowane przez Majdor
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

problem może występować tak jak u mnie nie na smartfonach redmi , ale miałem Doogee , i też z początku dałem rady się logować , lecz później przywrócenie fabrycznych i koniec , błędy usługi google play , przestały działac , myślałem,że to może być problem tego,że coś nie działało w tym smartfonie np aparat fotograficzny , i już nie mozna było się zalogować , naprawione miałem USB , możliwe,że jak coś masz niedziałające już ,a wszystkie podzespoły są przypisane do google już po instalacji to jak któregoś zabraknie to już się nie zalogujesz , jeśli chcesz pobierać aplikacje to polecam ci alternatywę jak Apkpure , Aptoide , F-Droid , Uptodown , jest trochę ich , możliwe,że jeszcze jest coś takiego , przypisane konto dla danego smartfona , i tu już problem jest , bo niby zrobisz nowe konto , bo tamte albo zapomniałeś hasła i nie pamiętasz np poczty , bo też nowa i niestety,nie idzie tak się zalogować ,dodać konta , chyba,że dodaj następne jak jest taka funkcja do wyboru , ale chyba dopiero po zalogowaniu się na główne,które miałes