Swift Poland Opublikowano 30 Grudnia 2023 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Mam tak że jak na chwilę wychodzę z apki Avakin Life (taka gra) to po powrocie do Avakina on ładuje się mi od nowa. Mam wystarczającą ilość RAMu (4GB), wyłączone oszczędzanie baterii, wyłączone rozszerzenie pamięci, kłódkę na grze, ustawione oszczędzanie energii na bez ograniczeń, ustawiony autostart i nadal to się zdarza. Wina chyba leży po stronie nakładki na Androida - MIUI, czytałam że w telefonach z tą nakładką często ludzi wywala z aplikacji. Jak jeszcze temu zapobiec?
Netoper Opublikowano 30 Grudnia 2023 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Mam wystarczającą ilość RAMu (4GB), A ile masz wolnego nawet bez uruchamiania gry?Na początek spróbuj włączyć rozszerzenie RAMu.Inna sprawa, piszesz w sekcji HyperOs, dostałes aktualizację do tej wersji?Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Swift Poland Opublikowano 30 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2023 58 minut temu, Netoper napisał(a): A ile masz wolnego nawet bez uruchamiania gry? Na początek spróbuj włączyć rozszerzenie RAMu. Inna sprawa, piszesz w sekcji HyperOs, dostałes aktualizację do tej wersji? Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka A jak to sprawdzić ile mam wolnego RAMu? Mam włączyć rozszerzenie RAMu? Gdzieś czytałam że nie powinno się tego robić jeśli nie chce się być wywalanym z aplikacji. Myślałam że piszę w sekcji "problemy techniczne", nie mam aktualizacji do HyperOS Godzinę temu, Netoper napisał(a): A ile masz wolnego nawet bez uruchamiania gry? Chyba znalazłam
Netoper Opublikowano 30 Grudnia 2023 Opublikowano 30 Grudnia 2023 Skoro Cię wywala przy obecnym ramie to warto spróbować dodać wirtualnego.Ciężko ocenić czy to problem przez to że telefon (bez urazy) budżetowy, czy wina w tym że miui jest rygorystyczne w ubijaniu apek, czy np aktualizacja (obecna wersja) apki/gry nie ma chęci współpracować z miui.Wysłane z mojego 23049PCD8G przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi