Pacjent: Xiaomi 13T.
Moim zdaniem dziwna rzecz: mianowicie wyłączenie wyświetlania powiadomień na ekranie blokady powoduje brak jakichkolwiek powiadomień przy wyłączonym ekranie. Ani wibracji, ani dźwięku, na ekranie AoD też ikonki brak. Głucho. Na poprzedniku - Poco F3 - "z tym samym" softem (MIUI 14 Global) problem nie występował.
Nie wiem czy to bug softu, aplikacji (na pewno Messenger, Instagram, AccuBattery), czy coś gdzieś namotałem niechcący w ustawieniach🤔Póki co obchodzę to zezwalając na powiadomienia na ekranie blokady, ale ukrywając ich treść w w sekcji ustawień "powiadomienia i centrum kontroli"
Pytanie
Frantik
Pacjent: Xiaomi 13T.
Edytowane przez FrantikMoim zdaniem dziwna rzecz: mianowicie wyłączenie wyświetlania powiadomień na ekranie blokady powoduje brak jakichkolwiek powiadomień przy wyłączonym ekranie. Ani wibracji, ani dźwięku, na ekranie AoD też ikonki brak. Głucho. Na poprzedniku - Poco F3 - "z tym samym" softem (MIUI 14 Global) problem nie występował.
Nie wiem czy to bug softu, aplikacji (na pewno Messenger, Instagram, AccuBattery), czy coś gdzieś namotałem niechcący w ustawieniach🤔Póki co obchodzę to zezwalając na powiadomienia na ekranie blokady, ale ukrywając ich treść w w sekcji ustawień "powiadomienia i centrum kontroli"
0 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi