Andrew666 Opublikowano 21 Listopada 2023 Opublikowano 21 Listopada 2023 Witam, niestety bateria w moim Xiaomi już wyraźnie słabiej trzyma. Accubattery pokazuje stan na około 70% i daje się to odczuć. Chciałem założyć oryginalną baterie, ale jest tyle niby oryginałów na np Ali czy Allegro, że podejrzewam że 99% to podróbki i traf człowieku teraz faktycznie na oryginał. Znalazłem na allegro baterie takiej marki jak StrongCell : https://allegro.pl/oferta/bateria-strongcell-bm53-do-xiaomi-mi-10t-pro-5g-m2007j3sg-m2007j3sp-14474433080 Moze ktoś z Was miał do czynienia z ich produktem ? Moze ktoś z Was posiada jakieś pewne źródło gdzie faktycznie kupię oryginał ? Pytalem się w pewnym serwisie zajmującymi się telefonami chińskimi to bateria 180zl + wymiana, ale realnie nie mam żadnej pewności co trafi do środka. LIcze na jaką kolwiek pomoc. Pozdrawiam :)
Matadrox Opublikowano 21 Listopada 2023 Opublikowano 21 Listopada 2023 A dlaczego nie spróbować zgłosić się do serwisu Mi?Wysłane z mojego 23021RAA2Y przy użyciu Tapatalka
Netoper Opublikowano 21 Listopada 2023 Opublikowano 21 Listopada 2023 Oryginała nie kupisz a z zamienników to praktycznie tylko Nohon. Wysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka 1
Rekomendowane odpowiedzi