Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, istnieje możliwość przeniesienia wszystkich ikon na prawą stronę ekranu tak by po lewej było miejsce na same powiadomienia z aplikacji? Xiaomi 12 MIUI Global 14.0.12. Zdaje się że jest to możliwe w miuipolska aczkolwiek nie chce wgrywać z uwagi na problemy z płatnościami. Z góry dzięki za pomoc!

Screenshot_2023-11-16-19-46-12-893_com.miui.home-edit.jpg

Opublikowano
8 minut temu, wypcio napisał(a):

Jest taka możliwość potrzebny root lposed i apka customiuizer

Wysłane z mojego 23021RAA2Y przy użyciu Tapatalka

ead4861e1c314702279859cf0acdbf89.jpg

Czy mógłbyś rozwinąć trochę temat? Co to jest Iposed?

Opublikowano

Lposed dawniej xposed

Xposed Instalatora to aplikacja, która pozwala na instalację frameworku Xposed. Zarazem to z jej poziomu zarządzamy innymi modułami. Dzięki Xposed Framework i różnym modułom możemy modyfikować działanie wielu elementów systemu, w tym jego interfejsów i aplikacji, bez bezpośredniej ingerencji w same pliki.LSPosed-v1.9.2-7024-zygisk-release.zipcustomiuizer14-231030-A13.zipLSPosed.ver.1.8.6.build.6940.zip

• Thanks 1
Opublikowano
7 godzin temu, wypcio napisał(a):

Lposed dawniej xposed

Xposed Instalatora to aplikacja, która pozwala na instalację frameworku Xposed. Zarazem to z jej poziomu zarządzamy innymi modułami. Dzięki Xposed Framework i różnym modułom możemy modyfikować działanie wielu elementów systemu, w tym jego interfejsów i aplikacji, bez bezpośredniej ingerencji w same pliki.LSPosed-v1.9.2-7024-zygisk-release.zipcustomiuizer14-231030-A13.zipLSPosed.ver.1.8.6.build.6940.zip

Czy da się to wszystko zrobić na zablokowanym bootloaderze i bez roota?