Macmac Opublikowano 26 Października 2023 Opublikowano 26 Października 2023 (edytowane) Cześć, Gdy wpisuję cokolwiek w przeglądarkę od dołu pojawia się pasek wyszukiwania, który automatycznie przekierowywuje mnie do homepage.miui próbowałem już wielu rzeczy od czyszczenia do odinstalowywania aktualizacji lecz nic nie pomaga, jak to usunąć? Wersja miui 12.5.15.0 Redmi Note 8 Pro Pozdrawiam, Edytowane 26 Października 2023 przez Macmac
asiulkaa6 Opublikowano 28 Października 2023 Opublikowano 28 Października 2023 Podbijam Czy udało się rozwiązać 'problem'?
Daniel Wu Opublikowano 31 Października 2023 Opublikowano 31 Października 2023 Podbijam, również mnie to irytuje ale nigdzie nie mogę znaleźć jak to wyłączyć
Jan Chwaszcz Opublikowano 31 Października 2023 Opublikowano 31 Października 2023 (edytowane) W ustawieniach klawiatury>wejścia>zaawansowane i trzeba wyłączyć "Podziel się danymi" Edytowane 31 Października 2023 przez Jan Chwaszcz
arerro Opublikowano 22 Listopada 2024 Opublikowano 22 Listopada 2024 Cześć mam podobny problem, tylko że jak kliknę w sugestię to mnie przekierowuje do przeglądarki yahoo i nic nie daje przestawienie tej opcji powyżej, co można z tym zrobić bo jest to dość irytujące
Rekomendowane odpowiedzi