krzycho59 Opublikowano 28 Września 2023 Opublikowano 28 Września 2023 Witam wszystkich, szukam ścieżki do plików efektu powiadomień - animacja Ustawienia animacji powiadomień są w Centrum Powiadomienia i Centrum Funkcji. Może ktoś wiem gdzie znajdę te pliki...? Na zrzucie zaznaczyłem o jakie pliki animacji chodzi. Z góry dziękuję za pomoc 😃
Netoper Opublikowano 28 Września 2023 Opublikowano 28 Września 2023 Przeważnie wszelkie tego pliki siedzą w system-> mediaWysłane z mojego PocoX3 NFC przy użyciu Tapatalka
krzycho59 Opublikowano 28 Września 2023 Autor Opublikowano 28 Września 2023 (edytowane) Niestety, nie tam tych plików.... Przeszukałem całe system /media Witam, znalazłem miejsce gdzie jest animacja powiadomień --- com.miui.aod system/priv-app/MiuiAod zmieniłem w motywie i tak teraz wygląda (animowana) Problem rozwiązany 😃 Edytowane 2 Października 2023 przez krzycho59 pliki znalezione :)
Sztosik To Jest Opublikowano 9 Lutego 2024 Opublikowano 9 Lutego 2024 Cześć powiesz mi jak to zmieniłeś? Szukałem tej ścieżki co pisałeś i nie mam tam miuiaod Za to mam miuiaod w /product/priv-app ale wchodzę w to i mam tylko miuiaod.apk i nic więcej
krzycho59 Opublikowano 19 Lutego 2024 Autor Opublikowano 19 Lutego 2024 Sztosik To Jest Podana ścieżka wskazuje gdzie te pliki są w systemie. Jednak, żeby uzyskać taki efekt wystarczy dodać pliki do com.miui.aod w zainstalowany motywie (nie firmowym ) Dodajesz te dwa foldery z grafiką: I po ustawieniu swojego motywu z zmodyfikowanym com.miui.aod przechodzisz: I to wstawiony pliczek do--> drawable-440dpi widzisz animacje: I to wszystko, jeśli chcesz taki efekt a masz custom motyw z możliwością edycji , to napisz podeślęci pliki. P.s Ma jeszcze i taka animacje: Pozdrawiam
Sztosik To Jest Opublikowano 9 Marca 2024 Opublikowano 9 Marca 2024 Dobra nie będę nic zmieniał Nie mam żadnego motywu myślałem że da się wkleić w oryginalny Poza tym w motywach które pobieram i tak nie da się tego zmienić A z pisania wyżej nic nie rozumiem jestem na to za głupi
Rekomendowane odpowiedzi