Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam czy ktoś mógłby mi wyjaśnić jak krowie na pastwisku czemu ciągle mam otwarte 2-3 gb aplikacji w pamieci podrecznej mimo ze ich nie otwieralem a wszystkie mają uwalone autostarty i w menu oszczędzania baterii wybraną ostatnia opcje czyli "ogranicz aktywnosc w tle"   w momencie gdy wezme opcje przyspiesz urzadzenie znów jest ich 3gb i codziennie wiecej ...

Screenshot_2023-09-18-06-36-21-812_com.miui.securitycenter.jpg

Screenshot_2023-09-18-06-36-15-310_com.miui.securitycenter.jpg

Opublikowano

Używasz aplikacji „Sprzątacz”, która jest takim placebo, które podaje dane wyssane z palca. IIe razy tego nie uruchomisz, to zawsze masz gigabajty zapchane. To jest jeden pic na wodę i nie warto sobie nawet głowy zawracać.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja się zastanawiam jakim cudem aplikacje wyłączone z autostartu i zamknięte są w stanie wywalić mi powiadomienie/reklame na górnej belce? Dzieje się tak z różnymi apkami bez reguły, jednak jak wchodzę we właściwości aplikacji w systemie to jest ona zatrzymana. Oczywiście można wyłączyć powiadomienia i się nie będzie pojawiać ale coś tu jest nie tak że z uruchomionej apki wyskakuja powiadomienia. Cos się dzieje w systemie bez naszej zgody??